"Тра-та-та 36 км" і "Чистогон" зіграли в 1/4 фіналу Західноукраїнської ліги

23 жовтня відбулася гра 1/4 фіналу Західноукраїнської ліги. Серед учасників – наші старі знайомі, “Тра-та-та 36 км” (Новояворівськ) і “ЧистоГон” (збірна Західної України). Про перипетії гри розповідає капітан новояворівської команди Назар Бійчук.

Редактура, яка зустіла нашу команду, не сильно порізала і взагалі працюють редактори кльово! Прибули 7 команд, проте виступали лише 6-ро! Батяри Івано-Франківска забули вдома звукача з цимбалами і фішковий номер домашки відповідно не палили. Виступали поза конкурсом тільки у візитці. Традиційно команда тернополя “Вар’яти” рвали зал і відкатували матеріал. Особливо номером про Ремейки Петра Щура!

Після Візитки ми самі офігіли, бо мали максимум, а тернополяни відставали на 0,8. Те саме і в домашці Все 6 і одне 5, у тернополян , здається все 5-ть, але клас є клас і розминка дозволила надолужити Вар’ятам втрачене, Тра та та, тим часом, провалила розминку повністю, тому у підсумку зовсім трішки поступилась Вар’ятам. Розминка того вечора вдалась лише Вар’ятам і Чистогону, на мою думку.

Результат гри:

1. “Вар’яти” (Тернопіль),
2. “Тра-та-та 36 км” (Новояворівськ),
3. “Чистогон” (зб. Зах Укр.),

4. “Оптом дешевше” (Тернопіль),
5. “Три сестри” (Рівне),
6. “Сім’я” (Чернігів).

До півфіналу вийшли чотири команди.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі