Фестиваль Рівненської ліги КВН

Доки у Львові шуміли пристрасті навколо “Університетської осені”, у Рівному провели відбурковий фестиваль власної відкритої ліги. Було проведено шість ігор, у яких взяли участь і кілька львівських команд. Про враження від наших земляків розповідає редактор ліги Вєлік (команда “Аварія”).

“Uma.net”
Стосовно, вище названої команди зі Львова, мною інтелектуальна оцінка не проводилась (на відміну від Проекту-О5 вони в «Самий розумний» не грали), але залом і журі провелась оцінка їхнього гумору. Оцінка була незадовільна, тому і останнє місце.

“Нема з ким”
Знову ж таки команда зі Львова (ми так весь галицький трудовий ресурс у Новосада заберемо). Команда відразу видала смішний жарт.
В Рівному перевернувся молоковоз. Тепер асфальт містить так багато фосфору і протеїнів, так потрібних для росту вашої маленької дитини.
А от після цього команди і зникла в плані динаміки. Але наше журі, як рентген, тому розгледіло в хлопцях третє місце.

“Хай Так”
А тепер про погане. Виявляється, що в команди ума.нет, нема ще й совісті. Ці…нагло вкрали у інших львівських команд жарти. Приїхали команди зі Львова і вони взнають, що інша львівська команда їх вже показала. Тому ми редакторським колективом забороняємо кожному члену команди Ума.нет будь-які виступи в РЛ. А Хай Так – молодці і виходять в 1/8.

“СтопКадр”
Дуже симпатична львівська команда, бо там грають гарні дівчата. Команда тільки починає, тому і повторює помилки інших молодих команд. Але є велике бажання, тому все можна виправити.

Більше про фестиваль можна прочитати на сайті kvn-rivne.org. УВАГА!!! Там же проводиться опитування, яку команду варто добрати в 1/8 фіналу ліги. Серед кандидатів – і львівський “СтопКадр”. Гайда підтримувати своїх!

А тепер як побачив другий фестивальний день Юра Рихлик (команда “Новий проект”).

Ну ось і відгримів відбірковий фестиваль Рівненської ліги і мені випало величезне щастя на нього потрапити, щоправда лише на другий (заключний) ігровий день. Отож відігравши півфінал “Університетської осені” і трошки відсвяткувавши вихід у фінал, вранці потрібно було вставати на потяг. На вокзалі мене чекала команда “ХайТак”, у якої попередня нічка була аналогічною, і всі ми дружньо вирушили до славного \”Ліпського князівства\”(“ХайТак”). В Рівному нас вже чекали дівчата із молодої львівської команди “СтопКадр”, які приїхали на день швидше і мали можливість переглянути ігри першого ігрового дня, де серед багатьох інших грали і львівські команди.

Приїхавши і трішки перекусивши пішли на редактуру, в складі якої побачили знайомих хлопців, я б навіть сказав друзів, із команди «Аварія». Першими редагувалися «ХайТак». І тут на нас чекав перший сюрприз. Здавши перший жарт, редактори з широко відкритими очима сказали: «СТОП! Це ж вчора ставила ваша львівська команда Uma.net». Здивуванням нашим не було краю, але лише доти, доки редактори не сказали: «Там ше та ваша супер-ведуча грає Марічка Ткач(хто був в Затоці, той зрозуміє)». І тут все стало на свої місця))))). По ходу редагування виявилось, що вони вкрали(ну а як по інакшому це назвати?) два жатри у команди “Хай Так”. Редактори попросили хлопців замінити жарти на інші. “СтопКадр” пройшов редактуру без курйозів і дві команди пішли готуватися до виступу. Маю зазначити, що мені випала честь сидіти на звуці в обох команд.

Про оцінки і місця не буду писати, тільки враження від гри.

Отже, “Хай Так” грав у другій грі і ця гра була найсильнішою, за весь ігровий день. Окрім звісно “Хай Таку”, які виступили гарно і впевнено, сподобалася вже знайома декому команда “Дюшес” із Києва. Зайнявши не перше і не друге(прохідні) місце, в мене н ебуло сумнівів, що “Хай Так” візьмуть у лігу.

“СтопКадр” виступали у третій грі, та ще й першими. Варто зазначити, що дівчат було лише троє (решта команди нажаль не змогли поїхати, самі розумієте 11 клас і 1 курс – це важкий час ). Чи то через втомленість залу, чи то через невпевненість на сцені, в зал заходили далеко не всі жарти. Проте виступ непоганий і журі здається сподобалось.

Отже рішенням оргкомітету команду “Хай Так” запрошено в сезон Рівненської ліги КВН, а команду “СтопКадр” в сіяну групу Юніор ліги Рівного. Хоча в команди “СтопКадр” є шанс потрапити в Рівненську лігу.

Після довгих прощань з рівненськими, хмельницькими та київськими друзями, ми пішли разом із хорошою командою з Тернополя «Оптом дешевше» трішки святкувати. А далі вокзал, електричка, станція Підзамче і теплий дім.

Окремо хочеться висказати своє, і ДУЖЕ багатьох людей, «ФЕ» за крадені жарти команді “Uma.net”.
І окремо хочеться подякувати Бобу, Вєліку, Ковалю і Гордєю за редактуру(смішну редактуру), Шахрі за теплий прийом, «РЕВО» по 6 грн. за те, що є, і КВНу за те, що буде.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі