Тарас Стадницький про "Наблу" на фестивалі "КиВиН-2008" в Сочі


Четвер, 10 січня, 13:31

Отакво непомітно пробігли з колядкою Різдвяні свята, і ми, поцілувавши коханих і коханок, зібравши сумки, напакувавшись спиртним і надіями сьогодні з вокзалу відправляємося долати ще один етап в нашому житті – фестиваль команд КВН “Сочі-2008”. Сподіваємось людей, які періодично відвідують нашу сторінку, інформувати про наші справи та (сподіваємось) здобутки.
Наразі всім па, а нам – щасливої дороги…

Понеділок, 14 січня, 19:23

Всім величезний привіт з сонячного міста Сочі! Ше такого не було – насправді 3 сонячний теплий день. Якраз сьогодні розпочався 19 міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2008». Слава Богу (на відміну від минулого року) ми не другі і навіть не в першій 100. тому маєм троха часу, шоб краще підготуватись. Якраз зараз сиджу, дивлюсь по телевізору команду з Владикавказу і отово набираю новини на Батьківщину. Шось троха Гап прихворів, бо в кімнаті страшенна холодіна, але ніби поправляється. Чули б ви, як смішно всі (крім хлопаків з Дніпродзержинська) розмовляють мовою Пушкіна і Путіна:) Просто впісятися можна, але всі стараються. Басейн на халяву, але не дуже то є час ходити – то репетиції, то їсти тра, то репетиції. Десь приблизно такі в нас справи. Постараємося інформувати Вас частіше. Всіх цілюю-обнімаю.

 

Вівторок, 15 січня, 16:02

Вчора вечором, після закінчення першого фестивального дня, відбулось жеребкування. Як то кажуть, і так не так, і то ніби недобре. Минулого року були 2, цього року – 467, тому будемо виступати в четвертий, останній день першого туру. То ми сі троха розстроїли, але вже прийшли до порядку, сьодні вже кілька разів порепетували і пробували писати шось нове (хоч і не дуже получається, адже стільки спокус – море, дівки, тусня, вино, знайомі, друзі…) Отакі-то пироги.
Пишіть, шо там у нас доброго ві Львові, як проходять свята і будьте чемні.

Четвер, 17 січня, 14:59

От і виступили. Не все зайшло так, як хотілось, але ніби виступили вдало, деякі жарти досить таки добре заходили. Тому зараз маємо троха часу на відпочинок, басейн, алкоголь і посидіти в залі, на інших подивитись. Сьогодні вечором – завтра зранку мають бути результати і назви команд, які пройшли у 2 тур. Тому шукайте інформацію на нашому сайті та на сайті amik.ru.

П\’ятниця, 18 січня, 12:04

Як стало відомо вчора пізно вночі, команда «Набла» потрапила в другий тур в епізодичний формат (сам того не чув, бо зелений змій взяв гору над моїм перемученим організмом). Сьогодні – день роботи з редакторами, і вже завтра розпочнуться перегляди 2 туру для відбору матеріалу на телевізійний запис Гала-концерту. Ми йдемо всі нямати, тому смачного нам всім, а на Батьківщині – смачної куті і веселої щедрівки!

Субота, 19 січня, 20:28

Стільки готувались, і за 3,5 хвилини відтарабанили. Команда ніби задоволена виступом, діректор тоже, 2 Маслякових (Олександр Васильович і Олександр Олександрович) часами навіть посміхались, тому ми з того всього щастя нормально поїли, зараз в готелі готуємось до діскацєки, бо нині та радість відкривається. Завтра ніби вечором або 21 ранком будуть результати, тому старатимемось якнайшвидше Вас про це повідомити. Всім веселої щедрівки і вітання з Чорного моря.

www.nabla.com.ua

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі