Репортаж про перший півфінал Студентської Ліги

28 березня відбувся перший півфінал Студентської Ліги Львова. Змагались:
– “Кримінальний комікс” (ЛНУ)
– “Прах Анджели” (ДДПУ)
– “Інопланетна збірна” (НУЛП)
– “Кипарис” (ЛНУ)
– “Miss police” (ЛДУВС)

На жаль, сталося так, що команда Miss Police не змогла підготуватись до гри, тому була дискваліфікована з змагань.

“Кипарис” (ЛНУ) – 8,8 (тренер: Михайло Пастушак)
Незважаючи на те, що більшість редакторів відмічали бажання команди працювати та прислухатись до порад, результат прикладників явно не порадував. Занадто затягнутий перший конкурс, який містив кілька посередніх мініатюр, не зацікавив глядача. Тож на домашнє завдання команда вийшла не в найкращій формі. Тішить те, що в розминці хлопці не перегоріли і все-таки давали вдалі відповіді. Хочеться побажати команді не розкисати, а зібратись і на hardcore’i готуватись до півфіналу Галицької Ліги.
– Гаразд треба ще щось показати. Маєте якісь мініатюри?
– Випадок в клубі
– Ем. Подивіться на себе. Якщо ви жартуватимете про клуб це виглядатиме як коли негр жартує про сніг, жінка про футбол, Олександр Дмитрович про секс.

 

“Інопланетна збірна” (НУЛП) – 9,2 (тренер: Михайло Коренєв)
Переможці першого чвертьфіналу, очевидно, літали до себе на планету, але спізнились на останній зореліт до Львова, тому не вистачило часу як слід підготуватись до гри. Костюми не так вражали вдруге і домашнє завдання було перенасичене незрозумілими простому глядачу жартам. Незважаючи на це, перший контакт львівської цивілізації з інопланетянами не можна назвати невдалим. З нетерпінням чекатимемо на їх приліт в наступному сезоні
– А навіщо люди себе постійно б’ють в долоні?
– Вони так себе карають за те, що не придумали такий самий смішний жарт, як ми.

 

“Прах Анджели” (ДДПУ) – 11,2 (тренер: Світлана Юрчук)
Світло-чорна родзинка Студентської Ліги ще далі занурилась у заборонені теми, чим викликала двоякі почуття серед журі та глядачів. Незважаючи на яскраві образи та чітку концепцію, команді дуже важко жартувати так, аби не перейти невидиму межу і сподобатись усім без винятку в залі. Саме цього побажаємо Анджелі в фіналі, і схрестимо за них… руки.
Світлана завжди пила на донишке. Але з тазіка.

 

“Кримінальний комікс” (ЛНУ) – 12,2 (тренер: Максим Кравець та Юрій Король)
Переможці гри виглядали в цей день, як ковток свіжого повітря. Не видумували собі складних концепцій, не будували виступ на образах, а просто смішно жартували! А фірмовий репчик в кінці домашнього завдання, просто поставив яскраву крапку цього вечора. Молодці.
У Львові пройшла олімпіада з російської мови. Призерів оголосять через 9 днів.

До зустрічі на другому півфіналі вже 4 квітня!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі