Рівненська ліга КВН запрошує

Сезон Вищої Рівненської ліги КВН 2009-2010 буде проходити за такими умовами:

1. В іграх Вищої Рівненської ліги КВН може взяти участь будь-яка команда, яка зареєструється на сайті www.kvn-rivne.org, або надішле письмову заявку на участь до оргкомітету змагань за адресою: 33023 м.Рівне, вул.М.Островського, 13А, Рівненський КВН-клуб.

Жодна з команд не буде сплачувати ніяких внесків.

2.Перший етап – відбірковий фестиваль плануємо провести 27-29 жовтня 2009 року.

В цьому сезоні з відбіркового фестивалю у Вищу Рівненську лігу КВН буде відібрано 18-24 команди. Турнір пройде за наступною схемою:

1/8 фіналу – 3 гри по 6-8 команд (пройдуть наприкінці листопада-перша половина грудня 2009 р.), одна-дві останні команди вибувають з подальшої боротьби і за згодою можуть продовжити свою участь в Першій Рівненській лізі КВН.

1/4 фіналу – 3 гри по 4-6 команд (пройдуть у лютому 2010 р.), одна-дві останні команди за рішенням журі та оргкомітету вибувають з подальшої боротьби, за згодою мають право зіграти в Першій Рівненській лізі КВН.

Півфінал – 3 гри по 4-5 команд (відбудуться на початку квітня 2010 р.), переможці ігор виходять до фіналу напряму, одна-дві команди серед колективів, які зайняли другі місця, за рішенням журі та оргкомітету добираються також у фінал.

Переможець кожної гри 1/8, 1/4 та 1/2 фіналу отримує від організаторів призову винагороду в розмірі 800-1000 грн, дві команди які займуть призові місця в кожній грі отримують цінні подарунки.

Терміни проведення ігор уточнюються з усіма командами-учасницями Вищої Рівненської ліги КВН і можуть дещо змінюватись. Оргкомітет зробить усе можливе, щоб дати проведення ігор Вищої Рівненської ліги КВН не співпадали з іграми в лігах АКУ, АМіК та інших.

У фіналі призовий фонд Вищої Рівненської ліги КВН планується в розмірі 10 500 грн. : 1 місце – 4000 грн., 2 місце – 3000 грн., 3 місце – 2000 грн., 4 місце – 1000 грн., 5 місце – 500 грн. Також у фіналі планується визначати наступні номінації: краща чоловіча та жіноча ролі, приз глядацьких симпатій.

3. Команди-учасниці Вищої Рівненської ліги КВН оргкомітет забезпечує житлом в день ігор на одну добу (номера в готелі чи кімнату в гуртожитку).

Витрати на проїзд та харчування команда здійснює за власні кошти. Зі сторони оргкомітету можливе бронювання квитків на залізничний чи автобусний транспорт, якщо потрібно допоможемо вирішити будь-яке питання організаційного плану.

Вся інформація про проведення Вищої Рівненської ліги КВН висвітлюється на нашому сайті www.kvn-rivne.org

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі