Інтерв'ю з Настьонкою Драмарецькою (команда КВН "Скотті і не снилось")

Адміністратори сайту nabla.com.ua і влітку активно займаються просуванням свого ресурсу. Серед свіжачків – інтерв\’ю Олеся Семенюка з капітаном київської команди \”Скотті і не снилось\”. Оскільки команда була помічена на іграх Галицької ліги, підло передруковуємо цей матеріал.

Привітик! Розкажи, будь-ласка, історію назви вашої команди і що вона означає?
Взагалі команда існує з листопада 2008 року. Тричі мінявся склад, і в процесі цього було вирішено, що дівчат у команді не буде. Окрім, звичайно, мене улюбленої=) Спочатку зявилась ідея форми – шотландки, а потім під неї придумувалась назва, багато чого думали – і абревіатури з імен складали, і пісні згадували. Але зійшлись в якийсь момент на тому, що так, як ми проводимо разом час, нікому і не снилось. А спідниці з Шотландії, шотланці в перекладі з англійської називаються Scotties. Так і залишилось – «Скотті і не снилось».
Взагалі створення власної команди будо моєю мрією, а отже і ідея зібрати таку прийшла в голову саме мені.

Чи одразу тебе вибрали капітаном, чи через 5 хвилин?
Ніколи не виставлялось на обговорення питання щодо капітанства, всі в команді рівні, всі мають право голосу, але рішення остаточні приймаю я, бо хлопцям довірити таку серйозну справу не можна. І взагалі, щоб мною керував хлопець? Ніколи:)

Як ти приборкуєш хлопців? А хлопці як приборкують себе?
Щодо приборкування. Наша команда побудована на дружбі і тому все, що ми робимо, за все відповідаємо разом – один за всіх і всі за одного. Тому про приборування не може йти й мови – ми просто відчуваємо один одного.

Чи правда, що всі шотландки ти шила власними руками?
Шотландки шила своїми руками, три ночі, але на останні дві матералу забракло, тому хлопчики не піднімають високо руки.

Хто у вас придумує жарти?
Жарти пишемо разом. Але ми всі п‘ятеро зовсім різні і тому жарти виходять абсолютно різних стилів, напрямків, зовсім різних світів. Тому й гумор нашої команди переходить протягом виступу від класики до неформату.

А правда що у пілотів першим ділом літаки, а дівчата потім? А у дівчат-пілотів дівчата взагалі на третьому місці після літаків і хлопців?
Мої хлопці дійсно пілоти і дівчата в них реально на другому після літаків місці. Я після спілкування з ними вже особисто знаю з чого побудовано літак і чому він залізний, крилами не махає, а летить. А я журналіст взагалі-то, тому в мене на першому місці спілкування з людьми. Насправді, ми всі різні, а об‘єднав нас КВН, тому говорячи про команду, у нас на першому місці – «Скотті і не снилось», а потім вже все інше – саме це нас поєднує.

Які ваші подальші плани?
Поки що конкретних планів не має, зараз працюємо над собою, готуємось до осені, до нових ігор.

Як вам Галицька Ліга? Львів? Приїдете ще?
Галицька ліга залишилась по собі найкращі враження – дуже багато приємних моментів ми пережили у Львові, познайомились з багатьма цікавими людьми. По суті, Галицька ліга була для нашої команди першою серйозною лігою за межами Національного авіаційного університету, і багато чому нас навчила. За це ми дуже їй вдячні. І тому, звичайно, дуже хочется приїхати ще, ще раз виступити перед надзвичайно теплим львівським залом. Сподіваємось, так і буде.

Що би ти хотіла побажати нашим читачам?
А читачам я б хотіла побажати завжди йти до своєї мети, ніколи не боятися починати щось нове і не зупинятся на своєму шляху, не дивлячись ні на які перешкоди. Для мене команда КВН завжди була заповітною мрією, і коли випав маленький шанс таку створити, я ухопилась за нього обома руками. Багато було труднощів, і зараз їх не менше, але поруч зі мною є моя команда, разом з якою, я певна, ми все подлолаємо!

Чого і вам бажаємо! До нових зустрічей!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі