Тарас Стадницький ("Набла" Львів) про Галицьку лігу, дружин і канікули

Сидимо в затишній піцерії, недалеко від місця де працює Тарас (окрім КВНу, він щей працює – прим. автора (ну як автора – вперше пишу щось подібне – прим. автора)).

– Твої враження від нового сезону.
– Приємно бачити, що з кожним роком рівень Галицької ліги росте. Це доводить цьогорічний склад команд і досить сильні ігри стадії 1/8 фіналу. Зміна місця проведення ігор дещо додала до телевізійної картинки, але бажаного результату, на жаль, ми ще не маємо – операторам не вдається відзняти ігри так, щоб всі постановки були зрозумілими для глядача на дивані (табуретці, ліжку, тахті, бамбетлі, підлозі – прим. автора). Просто поки що немає можливості робити попередні відеозйомки, як це відбувається у лігах АМІК. Хотілось би відзначити те, що львівський кавеенівський рух не стоїть на місці – з’явились нові команди.
– Нещодавно ти сидів в журі на першій грі турніру «Кубок ГЛ». Як вважаєш, потрібний такий турнір у Львові?
– В першу чергу хотілось би подякувати оргкомітету турніру за досить вдалу гру першого туру. Ясна річ, що працювати є ще над чим, але глядач отримав порцію непоганого гумору. Вважаю, що такий турнір повинен мати місце, адже, молоді команди мають можливість грати з командами свого рівня, а не попадати одразу на «м’ясо» з «титанами» КВНу.
– В цьому році на сайті гучно обговорювалась діяльність МГО «Асоціація КВН Галичини». Як ти оцінюєш її роботу?
– Позитивно, думаю, що вона створила сприятливі умови для львівських команд грати в КВН, не виїзджаючи зі Львова, адже на сьгоднішній день ми маєм досить сильну по складу телевізійну лігу і турнір для молодих команд, а поїздки в інші міста вимагають певної фінансової підтримки, яку не так вже і легко знайти.
– Вас звинувачують, що ви продовжуєте граєте у ГЛ? Що скажеж у виправдання?
– По-перше це зручно: не треба нікуди їхати, граєш собі в КВН; по-друге потрібно десь перевіряти матеріал, який нам необхідний на ВУЛ; по-третє – грошовий інтерес.
– Майже всі учасники твоєї команди одружені, кожен з вас працює. Як ви знаходите час для написання матеріалу?
– За весь час, що ми граєм в КВН випрацювалась дисципліна і концентрація сил на репетиціях і тепер ми замість 6-7 годин, які витрачали на написання матеріалу в студентські роки (довго збирались, обмін останніми новинами, півасік), маємо 2 години продуктивної репетиції, що значно економить наш час.
– Як дружини реагуюють на довготривалі виїзди?
– Коли перед вівтарем вони кажуть: «Так», вони погоджуюються не тільки бути «вірними в радості і горі, достатку і бідності», а щей відпускати на всі виїзди (сміється). Вони нас дуже підтримують на відстані, а часом і своєю присутністю на виїздах, за що ми їм дуже вдячні.
– Наступили кавенівські канікули. Які плани на літо?
– Та особливо ніяких… Основна мета: трохи відпочити, а потім знову інтенсивно працювати над накопиченням матеріалу. А ще дуже хочу засіти над впорядкуванням матеріалу, що пилиться на вінчестері командного ноутбука.
– І на останок. Що би ти хотів побажати командам на літо?
– Гарно відпочити, засмагнути і писати, писати і ще раз писати. Інтервал між 1/8 і 1/4 досить і великий і тому потрібно написати матеріалу з запасом, адже між четвертухами і півфіналами буде набагато менше часу. Успіхів загалом.

Розмовляв Сашко Чорний.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі