Жовта преса. Чому Сергій Сидорчук голосує за "ПінгВІНН"?

На очі журналіста нашої газети натрапило голосування \”Хто переможе в 3-тій 1/8 Галицької ліги КВН 2009?\”, опубліковане на офіційному сайті команди \”Набла\” (Львів). Цікаве воно у двох аспектах.

Перш за все тому, що можемо подивитися, кого ж вважають фаворитами гри відвідувачі сайту найкращої команди Львова. На момент написання статті проголосувало 56 осіб, і результати були наступні. Лідирувала із 17 голосами команда \”Єталон\”. Це, власне, і не дивно, адже \”Єталон\” свого часу вважали фарм-колубом \”Набли\”, а на своїй сторінці \”ВКонаткті\” малеча називає команду \”Набла\” своїми \”наставниками\”. Простежується відверта корпоративна підтримка – не тільки на сцені, а й в інтернет-просторі.

Далі з одинадцятьма голосами – формально (поки що не фактично) команда Вищої української ліги \”Торнадо-Люкс\” (Берегомет). На третьому місці підопічні екс-капітана \”Набли\” Романа Гапачила – \”Коліжанки\” (Львів). Також бачимо таку собі корпоративну підтримку, а можливо навпаки (бо ж чомусь тільки третє місце)… Аутсайдери опитування – вінницькі команди \”Інженери\” та \”ПінгВІНН\” – відповідно один і два голоси.

Далі цікавіше. Виявляється, \”Набла\” за відкрите голосування. Тому кожен може тут же подивитися, хто з відвідувачів сайту за кого віддав свій голос. А оскільки самі учасники \”Набли\” голосують за своїми ніками, бачимо, хто з команди кого підтримує.

Наприклад, Олесь Семенюк (нікнейм Олесь) віддав свій голос за \”Пляж Малібу\” (Львів). Це й не дивно, адже основа цієї команди – колишні колеги Олеся по команді \”Румбамбар\”, які цього року вирішили пуститися у самостійне плавання. Знову корпоративна… Словом, ви розумієте.

Красавчик Орест Ткач (нікнейм Toy_Boy) голосує за \”Єталон\”. Знову ж таки все логічно, бо саме Орест роками витягував електроніків з імли \”Університетської осені\” у світлі простори Першої української ліги. Витягнув успішно, а тепер ще й вирішив долучитися до успіхів команди прогнозами. Ореста підтримує його дружина Оксана (нікнейм Vanilla) і капітан команди Тарас Стадницький (нікнейм Сtас). Знову…

Логічний вибір зробив хіба що всюдисущий Андрій Микитюк (нікнейм mandrew182). Він проголосував за єдину телевізійну (в сенсі всеукраїнської телевізійності) команду \”Торнадо-Люкс\”. Так би мовити, і сам не гам, і іншому не дам.

Найменш зрозумілий вибір блондина Сергій Сидорчука (нікнейм Serg_L). Він голосує за… аутсайдерів опитування – \”ПінгВІНН\”. Зрозуміти логіку ваажко, наші кореспонденти працюють у цьому напрямку і вже надіслали відповідний запит до прокуратури. Можливо, хтось з родини Сергія походить з Вінниці або сам хлопець полюбляє місцеву горілку \”Nemiroff\”.

Борис Гвандзюк, дописувач газети \”КВН бульварний\”.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі