Репортаж про другий чвертьфінал Галицької Ліги

galka_logo_verticalФедоров (Львів) – дебютанти з Української Академії Друкарства вперше виступали в Галицькій Лізі, тому помітно хвилювались. Особливо на розминці. Якщо не зупинятись і нарощувати КВНівські “м’язи”, наступного року можна проходити далі. Крім того, гарна картинка у команди вже є:)
Тільки в Українській Академії Друкарства, на екзамені можна отримати додаткові бали за якісно надруковані шпаргалки.

Збірна ТНЕУ (Тернопіль) – найтанцювальніша команда чвертьфіналу явно мали плани, якщо не на перемогу, то на прохід в півфінал. Проте, невдала розминка, та не надто відрепетируватий виступ відкинув тернополян аж на передостаннє місце. Дуже шкода, адже в команди видно великий потенціал.
Зараз ми вам покажемо, чому на вході в клуб такі великі черги:
– Так, стій, 18 років є?
– Є
– З якого року?
– 1995-го
– Так… 2013 мінус 1995… В дівчинки було 2013 яблучок, 1995 вона віддала, скільки в неї залишилось яблучок?

Драйв (Львів) – перша сихівська команда мала додати драйву, натомість “розкачалась” аж під кінець свого виступу. У хлопців все добре складається, тільки не вистачає досвіду виступів на великій сцені.
– Мене звати Андрій
– І мене звати Андрій
– А мене звати Роман
– О, між нами роман!

Камон (Львів) – зіграли рольові ігри прямо на сцені. Через те, що за два дні мали боротись у фіналі студки – на Галці здавалось, шо всі їхні думки вже там. Мабуть тому, перевірений матеріал відігрували на автоматі, не вкладаючи душу. Також, не дуже вдалась розминка.
Саме він їздить по вашому району на тонованій Бесі – зустрічайте, священик.

Кабмін (Тернопіль) – важковаговики львівської сцени не видумували “колеса”, а одразу розпочали з мініатюр. Сімейні розборки, лелеки, які відмовляються летіти в Україну та прийом на роботу виявились дуже близькими залу. Це і дозволило команді зачепитись за останнє прохідне місце. Але, якщо є бажання перемагати, треба міняти формат виступу, додавати конфлікт, чи будувати якусь зовсім нову концепцію.
– Вміння розводити вогонь, робити лук в польових умовах, полювання на диких звірів? Навіщо це мені, я ж прийшов просто влаштовуватись машиністом на поїзд?
– Ну так, але на поїзд Хюндай. А хто його знає, де він поламається!

Загорецька Людмила Степанівна (Львів) – найекспериментальніша команда цього чвертьфіналу. Розпочали рефреном Red Hot Chilli Peppers, продовжили на похоронах ілюзіоніста та хлопушкою. Експериментальни гумор розбавив формат гри, проте не всі були до нього готові. Традиційно закінчили замальовкою, про те, як ґанґстери стріляють з кіз.
Спонсор нашого виступу – рідна мама. Рідна мама: “Будеш йти додому, купи хліба”.
Спонсор нашого виступу – рідна дружина. Рідна дружина: “Будеш йти додому, купи хліба”.
Спонсор нашого виступу – рідний тато. Рідний тато: “Будеш йти додому, хапни чєкушку”.

Отдихаем вместе (Хмельницький) – одні з фаворитів ліги виступили відверто на розслабоні. Не найсильніший матеріал компенсували впевненістю та професійною грою на сцені. Очікуємо побачити хлопців на півфіналі у повній бойовій готовності.
– Та ти знаєш кого ти зупинив? Я зараз таким людям подзвоню – тобі капєц!
– Ну-ну, давай дзвони.
– Ало, яким інтернетом ви користуєтесь?
– Всьо, чувак, ти в чорному списку!

Щасливі разом (Львів) – от хто здивував, так здивував. Команда студки поділила 3-тє місце з командою Вишки. І не важливо хто в якому складі і з яким матеріалом виступав, важливо, що у Щасливих разом є величезне бажання виступати і готуватись до кожної гри. А, якщо є бажання – то не за горами і перемоги!
Кіт, який довго не їв – довго і не жив.

Соседка Дмитрий (Рівне) – новий для Львова колектив, виявився доволі досвідченим та зіграним. Легко і невимушено відіграли фрістайл та впевнено і без “промахів” розминку. Цікаво буде поспостерігати далі за цією командою.
Порвали мініатюрою, в якій краще один раз зіграти – ніж 100 раз побачити. Анна Семенович на Титаніку.

 

Кіно (Мукачево) – ще одна сенсація чвертьфіналу. Дуже-дуже молода команда просто порвала першою ж відповіддю на розминці. І, таке враження, що після цього зал був їхній. Плюс вдала розстановка і чудова гра, як юного фронтмена, так і інших членів команди, забезпечили максимум балів. Молодці.
– Я помираю!
– Не помирай!
– Я помираю!
– Не помирай!
– Я помираю!
– Не помирай!
– Добре.

Всім дякую, всіх вітаю, до зустрічі 28 квітня. Грайте в КВН!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі