Концерт “Диво для Соломійки”

“Ми молодці, ми сьогодні зробили добру справу”
Соліст гурту АнтитілА – Тарас Тополя

В третій день Різдвяних свят Галицька ліга КВН зібрала львів’ян на Благодійний концерт «Диво для Соломійки». Альфавіцька Соломія – мала львів’яночка, котра бореться з нейробластомою 4 стадії вже третій рік і зараз перебуває на лікуванні у США. Концерт спрямований на те щоб зібрати кошти на її лікування. Відтак, 47 тисяч гривень, що були зібрані з продажу квитків, надані спонсорами та меценатами, а також зібрані у скриньках у залі будуть перераховані їй на лікування.

Більше фотографій з концерту тут

Концерт проходив як за участі співаків так і команд КВН. Відкривали концерт команда КВН «ВалЄра». Далі виступали: співачка Андріана,  чемпіони Студентської ліги КВН Львова команда «Загорецька Людимила Степанівна», Заслужений артист України Тарас Курчик, чемпіон Галицької ліги КВН команда «ЧистоГон», Голос країни Павло Табаков, команда КВН «Набла» та відомий гурт «Антитіла».

«Ми вперше взялись за такий захід який має на меті допомогти врятувати життя маленькій львів’янці Соломійці. Хочеться подякувати всім виконавцям: Тарас Курчик, Андріана, Павло Табаков та гурту Антитіла, також командам КВН Набла, ЧистоГон, ВалЄра та Загорецька Людмила Степанівна. Також меценатам, спонсорам, інформаційним партнерам. Волонтерам, всім хто долучався до концерту та глядачам, які прийшли на благодійний концерт «Диво для Соломійки».

Реквізити для допомоги Соломійці:
Картковий рахунок в Приватбанку:
Гривня: 4405 8850 1750 0536
Долари: 4149 6050 5113 3825 Отримувач: Альфавіцька Леся Євгенівна(мама Соломійки).

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі