Холостяків у "Наблі" все меншає

Липневий ранок літа не віщував доброї погоди, але десь в годині 11 почали відбуватися наглі зміни в кліматичних умовах Львова – вітер розігнав хмари, сонце несміливо виглянуло, а потім вже впевненіше залило здощену землю свіжим яскравим світлом. Ще би – адже саме 19 липня капітан команди \”Набла\”, фронтмен команди \”Брати Грачі\” Роман Гапачило при допомозі Катерини Михалюк (вже Гапачило) створював свою власну команду для довготривалої участі у не зовсім КВНівській грі під назвою \”Життя\”.

Після викупу молодої гості і вся чесна братія об 11.30 стояли вже в парку Хмельницького, же би побачити, як держава двома підписами та печатками в паспортах з’єднає докупи двох молодих людей. Оскільки ніхто не був проти такої речі, то зовсім скоро молодята поїхали робити ексклюзивні світлини для майбутніх поколінь, гості – додому ше троха прибратися і причепуритись, а решта – влупити пива перед святкуванням. Але всі дружно зібралися близько четвертої в храмі Христа Спасителя, і священик волею Божою злучив докупив з побажанням \”що Бог скріпив – нехай людина не розкріпляє\”. Опісля – пелюстки троянд летять додолу, цукерки і боротьба за них і бурна дорога в підрясненський \”Престиж\”. І, як то кажуть, панеслася…

Подарунки, побажання, цілування, обнімання – все це передувало бурному застіллю, де всі троха вгомонили відчуття голоду і вже через хвилин 15 вимагали гострої, як жилєтко, польки. Та Бійчук Назар, який провадив то всьо весілля, конкурсами, тостами і різними забавами зміг втримати народ, поки не подали останнього смаколику, а тоді вже погнав гостей і молодих до танцю.

Але спочатку – звичайно, ж, перший танець молодят… Вони підійшли до нього досить по-оригінальному – в часі танцю на стіні проектувався відеоряд із життя Ромка і Каті, а саму композицію першого танцю виконували молодята в записі… Отака рвака. Всі чемно дочекалися – і ну, вперьод… Як то кажут, ядерна ракета свята була запущена, і жодна ворожа установка не змогла зупинити її на шляху до логічного завершення – перетанцьовування і знімання вельона. А поміж ними – частування, конкурси, неперевершені музики, виступ рідної команди, пиво, чіпси, повний місяць у мареві теплої ночі, ціловання та інші невід’ємні атрибути добротного українського весілля.

А нині вже понеділок… Один святковий день, який змінив життя двох молодих людей, зробивши з них спільний організм, який тепер разом дихає, радіє, переживає, одним словом живе. Ми в свою чергу бажаєм молодому подружжю КВНівського здоров’я, порозуміння, щастя, і нехай каравелла їхньої сім’ї впевнено торує шлях до світлого майбутнього. З роси і води Вам , Романе і Катерино. Нехай Вам щастить!!!

nabla.com.ua

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі