Фестиваль Аграрної Ліги КВН

Нещодавно, 22 листопада, розпочався 8 сезон Аграрної ліги КВН України. У фестивалі взяли участь 21 команда. Відкриття сезону відбулося в Дублянах (Львівська обл.) в стінах Львівського національного аграрного університету.

Розпочали фестиваль команда «Нокдаун», Львів (ЛНАУ). Виглядали впевнено, видно, що виступали вдома, гарний вихід у вишитих сорочках. Смішні мініатюри про диригента 21 століття та непогана пісня про чупакабру. Бракувало трохи організованості виступу.

Другими на сцену вийшла команда «На шару», Біла Церква. Команда порадувала організованістю, досвідченістю та, як не дивно, гумором. Плюс гарна форма. Представили себе, як найрадикальнішу команду КВН, проводячи паралель з Олегом Ляшком, дуже смішна реклама про виправну колонію та мініатюра про еволюцію пікаперів. Молодці.

Третіми нас вітали команда з Одеської області «Тилигул» . На початку виступу був танець, але не вистачило більшого драйву і запалу. Непогані текстові жарти, смішна мініатюра «випадок за гаражами».  Можливо через брак часу виступ був погано відрепетируваний.

Четверті – команда «Ракета», Житомир. Дуже співоча команда, гарний вихід, хороші смішні пісні, як починали так і закінчували свій виступ піснею. Не вистачило сильних мініатюр для повного фаршу.

П’ятими була команда «Своя компанія», Тараща Видно, що команда дуже молода, має небагато досвіду. Старалися більше брати візуалом, подекуди заходило, але фінальний танець аж дуже затянутий. Дуже гарна кода. Непогані текстові жарти.

Під номером шість виступала команда «Властелины полей», Харків. Команда з досвідом, виглядали дуже впевнено на сцені. Смішні мініатюри про нахабних комарів та пограбування банку. Непогана мініатюра про військкомат. Молодці.

Львівська команда «Камон», сьомі, (ЛНУВМ і БТ) порадувала гарним, відрепетирувааним виступом та цікавими образами на сцені. Зайшли добре мініатюри про голландську бджілку, про дівчину з прізвищем Гітлер та Титанік на річці Полтві, хороша протяжка про змія спокусника. Молодці.

Восьмими виступала команда з Мелітополя «УТ1». Те, що хлопці з Мелітополя, не завадило їм поставити влучний «внутряк» про третій гуртожиток, проте вихід був не дуже вдалий. Смішна мініатюра про Депутата, який працює в супермаркеті.

Дев’яті команда з міста Бережани «Укр. Формат» Було видно, що команда молода, дуже перехвилювалися, інколи заговорювалися. Мають гарні перспективи на майбутнє. Більше репетирувати.

«Твердий знак», Херсон, десяті. Почали виступ з пісні «вокруг шум», але заспівали її не чітко, тому не було достатнього ефекту. Дуже гарно зіграна команда, смішна мініатюра про випадок на ринку. Хороша акторська гра, гарна форма. Підсилитися вдалими жартами. Молодці.

Одинадцяті – команда «Титанік». Ще одна команда з Білої Церкви. Смішна протяжка про голуба, який вдавився хлібними крихтами. Хороші короткі мініатюри. Бракувало, мабуть, досвіду, щоб все виглядало так, як має бути.

Наступні, дванадцяті, «Бабська Збірна» (ЛНУВТ і БТ), Львів. Чи дівчата перехвилювалися чи недорепетирували, але щось їм завадило викластися на повну. Смішна мініатюра про кота, який танцює капоейро та бабський пікап. Вихід завалили повністю.

Тринадцяті «Агронафти» з Миколаєва. Сильна команда з досвідом, показали на що здатні, розпочали свій виступ з гарної пісні, смішні мініатюри про колишнього столяра, який працює у супермаркеті. Вдало пожартували про ректора ЛАНУ. Смішна кода про подарунки на Новий Рік. Молодці.

Чотирнадцяті «За бортом» Київ. Гарна форма, добре зіграні разом, смішна мініатюра про перше пограбування банку, дуже цікава ідея. Хороші текстові жарти.  

П’ятнадцятими була команда з Вінниці «Рава-Руська» Дуже смішна мініатюра пожежник – телепень. «Куди дуля, туди дим» Більше репетирувати і підсилитися хорошими мініатюрами.

«На абордаж», Керч, шістнадцяті. Команда в гарній морській формі, від репетирувані, добре виступали, правильно, команда не перший раз на сцені, але в кінці танець був «притянутий за вуха», геть випадав із виступу.

Сімнадцяті «Парк Шевченка» Дніпропетровськ. Смішні мініатюра про свідків Єгови та про добрих гопніків, дуже смішна клаустрафоб-мазохіст. Хлопці молодці.

Вісімнадцяті «Animal Planet», Полтава Видно, що команда з досвідом. Хороші мініатюри про кредитні картки приват банку та хлопця, який з провінції і прийшов у ресторан. Хороша акторська гра.

Дев’ятнадцятими на пролом виступали команда «На пролом», Харків. Дуже «страшний» початок змусив зал сміятися. Зомбі теж люди, порадувало. Також хороша мініатюра про хлопця, який щойно розійшовся із дівчиною.

Двадцяті «АПК», Крим Смішні текстові жарти. Хороші мініатюри. Також команда з досвідом, показали гарний КВН. Сподобалась мініатюра про дуже бідного хлопця в кіно. Молодці.

І закривали фестиваль двадцять перша команда «ДТП» Луганськ. Гарний вихід із піснею. Команда з досвідом, від репетирувані, гарна акторська гра. Дуже смішні мініатюри: «муж который не хочет заниматься сексом с женой», «Дарта Вейдера бросила девушка», «муж и жена в зоопарке».Дуже добре зайшли на зал та чистенько виступили. Молодці.

От з такими підсумками завершився фестиваль Аграрної ліги КВН України. Було досить цікаво та весело, а головне, що всі команди задоволенні та обмінялися дуже цінним досвідом.

P. S. подажання до більшості команд не використовувати жарти інших команд у своїх виступах а писати свої:)

Автор: ВАЛЕРІЯ РОСАВСЬКА

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі