Репортаж про фестиваль Студентської Ліги КВН

Відгримів фестиваль і можна написати по кілька слів про виступ кожної команди

Загорецька Л. С. – на правах чемпіонів другого сезону відкривали гру. Виступали дуже впевнено та смішно. Особливо запам’ятався тато, який вкручував лампочку та кнопки в ліфті.

1715 (Мукачево) – шкільна команда з Закарпаття мала гарний козир в рукаві – колорит. Проте, або через брак досвіду, або через те, що вперше виступали у Львові, не змогла скористатись своїм козирем на повну.

“0,5” (ЛНУВМтаБТ ім. С. З. Гжицького) – минулорічні учасники, підсилені вже досвідченим Толіком, та кількома дівчатами, створили справжню несподіванку фестивалю. Мало того, що виступ тішив “болтами” – так ще й розминка була чи не найкращою. Так тримати і не розслаблятись у сезоні!

Камон (ЛНУВМтаБТ ім. С. З. Гжицького) – команда, яка грає рольові ігри прямо на сцені, і цього разу не зрадила своїй “персоніфікованій лінійці”. Проте, окрім вдалих представлень смішили і, не менш вдалі, мініатюри. Плюс нова учасниця з супер-конферансом. Одним словом Камони обросли м’язами і готові дати справжній бій усім конкурентам на полях Студентської Ліги.

ТІ шо ТРЕ (НЛТУ) – завдяки участі у двох внутрішнішніх змаганнях мали непоганий архів. Додали яскраву форму, прислухались до порад редакторів і виглядали навіть дуже непогано, як на дебютантів студки.

Самка богомола після спарювання вбиває самця. Щоб не переживати: передзвонить ця скотина чи ні?

Стрийський Парк (Збірна ЛНУ ім. І. Франка і НУ ЛП) – потрапили до студки, як випускники Новояворівської “Піраміди”. І Бійчукова школа не підвела. Хлопці, яких до фестивалю мало хто знав, показали дуже змістовний КВН. Завдяки чому і взяли один з кубків.

Іван був такий скупий, що не видихав повітря.

Бабська  Збірна (ЛНУВМтаБТ ім. С. З. Гжицького) – ще одна команда з Ветеринарки зі своєю “фішкою”. Поводились на сцені впевнено і природньо. Мали в арсеналі і пісні і танці і харизматичну “фронтвумен”. Десь можливо трішки забракло смішного наповнення в останньому номері, а, можливо, зал втомився після розминки. Одним словом не розкрили потенціал на 100%. Чекаємо на чвертьфінал.

Пісня про держбютжет: “Украду тебя, украду тєбя, ночью”

Щось з Чимось (УАД) – справжнісіньке відкриття фестивалю, принаймі для мене. Прийшли на редактуру зі словами, що вони найкращі, показали матеріал на прогоні, м’яко кажучи, “не дуже”. Зате на виступі потішили. По-перше унікальним стилем а-ля “РОСтГМУ”, по-друге формою, ну і зарядженістю на перемогу в сезоні.

Коли бабця взнала, що її внук проголосував за Партію Регіонів дуже здивувалась… Як 7-річному хлопчику дозволили голосувати?

ЛІБС – ще минулого року мали виступати в студці, проте трохи не дотягнули. Цього ж року, трохи втратили. І в учасниках в команді і в запалі. Хочеться побажати не опускати руки і працювати, бо саме зараз перед вами відкривається світла дорога до слави та успіху, під назвою “КВН”…

Прес конференція з тренером збірної України після матчу з Чорногорією: “Ну нічого, гімн послухали, м’ячик покопали…”

Файні Галичани (Збірна ВНЗів) – хто не знає ФГ? Всі знають! Проте, такими, до сьогодні, їх ніхто не бачив. Впевненими, смішними, відрепетируваними… Не обійшлось без невеличкої лажі, але це ж Галичани… їм можна 🙂

Ходив тато, ходила мати і я ходжу башляти в деканат

Федоров (УАД) – а ось ці дебютанти показали, як можна за 1 місяць не просто підготуватись до гри, а навіть взяти один з кубків. Справжній приклад для інших команд. Федоров – команда з чи не найбільшим потенціалом цього сезону.

Західноукраїнські ванільні дівчата люблять дощ, каву, сидіти на вікні і Степана Бандеру

Драйв (Збірна ВНЗів) – ще одні дебютанти, які виглядають далеко не на дебютантів. Чікті акценти, впевнена гра, смішні текстовухи. Додайте ще форму і готуйтесь перемагати!

Студент Петренко так міцно спав на парах, шо йому не прийшлось за гуртожиток платити.

ХоЧеМ (ЛДУ безпеки життєдіяльності) – безапеляційне гран-прі фестивалю. Просто РОЗРИВ практично в кожній мініатюрі. Не буду багато хвалити, щоб не перехвалити! Молодці 🙂

ВалЄра (ЛНУ ім. І. Франка) – перші-перші чемпіони студки мали честь завершити початок третього сезону Студентської Ліги Львова… Виступили на класі. Впевнено, смішно, по-чемпіонськи…

Ось таким був фестиваль… більше про результати та склади 1/4 за кілька днів. Дякую.

PS: якшо шось напутав, пишіть в коментах.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі