Хто на Зашків?


Шановні друзі, приятелі та просто любителі гарно провести час!

Запрошую Вас на Молодіжний фестиваль «Зашків-2008», який відбуватиметься протягом 13-15 червня у с. Зашків Жовківського р-ну. Фестиваль проходитиме у рамках святкування Дня молоді та приурочений до 117-ї річниці від дня народження полковника армії УНР та голови Проводу Українських Націоналістів Євгена Коновальця.
 

Вже третій рік поспіль молодь з усієї України збиратиметься, щоб відпочити в дусі національних традицій, послухати наживо відомих українських виконавців, поспілкуватися з активною молоддю з інших областей і просто гарно відпочити серед мальовничої природи.

На Вас чекатиме насичена розважальна програма: триденний ярмарок ремесел, відеопрезентація молодіжок, конкурс соціальних проектів, концертна програма за участю українського драйвового гурту «Гайдамаки» та улюбленців публіки, фаворитів Галицької ліги КВН – команд «Чистогон» «Бомба» які розважатимуть Вас у суботу, 14 червня, та ще багато-багато цікового
.

 

Фестиваль відбуватиметься у формі наметового містечка на березі мальовничого озера. Протягом трьох днів учасники житимуть справжнім таборовим життям, зможуть скуштувати “партизанську” кашу з військово-польових кухонь. Кожна організована група людей матиме свій «квадрат» – територію для розміщення наметів. Такий «квадрат» буде й у нас. Тому, бажаючих провести ці три святкові дні у нашому «квадраті» прошу попередньо зголошуватись за номером тел.
8097-9670664.
З повагою,
Голова оргкомітету Галицької ліги КВН
Сергій Дзядик

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі