Репортаж про другий півфінал Галицької Ліги КВН

7 жовтня в ЛКОЦ ім. О. Довженка відбувся другий півфінал Галицької Ліги КВН.
Змагались за вихід до фіналу такі команди:
Pazitiff (Львів)
Оптом Дешевше (Тернопіль)
Валєра (Львів)
Хочем (Львів)
Камон (Львів)

Розпочинали свято гумору незмінні учасники останніх 4-ох сезонів Галицької Ліги КВН, гості з Тернополя – Оптом Дешевше. GPS на сільській дорозі, нахабна бабця та найсильніша людина у боулінгу дуже швидко змусили зал триматися за животи від сміху. Не скинули обертів тернополяни і у конкурсі “розминка”, задаючи смішні запитання та вдало імпровізуючи у відповідях. У СТЕМі “оптовики” підняли одвічну тему стосунків Ромео та Джульєтти, проте, конфлікт тут полягав у тому, що Ромко був із Сихова, а Юлька з Левандівського району. Ну і мажорною нотою виступу став музичний номер з чудовим вокалом та грою на гітарі.
– Куме, ви що собі на воза GPS навігатор поставили?
– Ні, куме, просто в нас в селі такі погані дороги, що коні заговорили

Підхопили естафету гумору у першому конкурсі дівчата з команди “Валєра“. Вже давно візитною карткою команди став справжній дівочий гумор про зважування, фотографії на нову аватарку та про стосунки з хлопцями. Дещо не вдалась “розминка”, що й вплинуло негативно на фінальний результат. Проте, СТЕМ про дівочу футбольну команду та музичний номер про посиденьки біля вогню під гітару, були просто неперевершеними.
– Хто ми?
– Леви!
– Хто ми?
– Леви!
– Хто ми, хто ми, хто ми??
– Леви! Леви! Леви!.. і один водолій

Молода команда Камон сьогодні вперше вийшла штурмувати півфінал Галицької Ліги. Смішити зал намагались яскравими персонажами, які усі нам відомі, та, не менш яскравими, костюмами. Незважаючи на досить впевнений та смішний виступ у візитці, у решті конкурсів відчувалась деяка нестача досвіду змагань на такому рівні. Тішить те, що команда показує стабільний ріст з кожною наступною грою, а це є запорукою наступних перемог!
– А цю людину ненавидять усі, навіть він сам – зустрічайте – працівник місяця у Макдональдс

Ще одними дебютантами півфінальної стадії змагань стали представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – команда Хочем. Окрім форми хлопців виділяє дуже яскрава акторська гра та бажання перемагати завжди. Хочем показали, як гасять пожежі в Африці, яку варто використовувати гумову броню, та, як з Василь Вірастюк робить сік з родзинок. У СТЕМі та домашньому завданні хлопці були єдиними, хто дотримувались теми, за що були відзначені журі.
Кажуть, якщо вранці дуже довго дивитися в вікно – то настане ніч

Ну і наостанок – дещо несподівано, переможці гри – Pazitiff. Команда усього з двох людей пройшлась по всіх актуальних темах у візитці. Тут було і призначення Блохіна тренером Динамо, і не зовсім вдалі виступи львівських Карпат, і, м’яко кажучи, неприємний запах у Львові. СТЕМ розкрив усі секрети відкриття тематичних кафе, а музичний номер розповів, який рахунок у матчах Дніпро-Динамо та про невдалу поїздку Івана до Тайланду, який повернувся Оксаною. Як сказав організатор Галицької Ліги КВН – Сергій Дзядик, коли команда виграє одну гру, то це успіх, а коли кілька разів поспіль не дає суперникам жодних шансів – це ознака класу.
– Сергійко, ти погодував білочку в зеленому кутку?
– Джесіка Петрівна – ви її бачите, ви її і годуйте!

Отож, результат гри:
Pazitiff (Львів) – 21
Оптом Дешевше (Тернопіль) – 20.6

Валєра (Львів) – 20
Хочем (Львів) – 18
Камон (Львів) – 17

Вітаємо Pazitiff з виходом у фінал, де його вже чекає Перша Сільська Збірна, а інші команди очікують результату останнього півфіналу, який відбудетсья 21 жовтня.
Ходіть на КВН

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі