Результат другого півфіналу студки

В другому півфіналі студки впевнено перемогли хтопці з юрфаку – ТроЄ!

ТроЄ – 15.2
Камон – 13.8
Такі Прості – 13.6
Без ГМО – 12.2

Вітаємо фіналістів!

5 Коментарі
Новіші
Старіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Ліга хороша, вона допомагає командам розкритись, розвинутись. Проте особисто мене бісить досі ситуація, яку замяли на 2-му пів фіналі з нашим відео і з вчинком аднаво непорядочного человека. Пишу це з принципу. Вчора читав на студ таймсі статтю про 2 півфінал, і замітив, що там були зміни про ситуацію з відео. Перед тим писало одне, потім написали що відео не продивились по технічним причинам. Таке знаєте задіває… НІ щоб виправити якісь загони в статті, то почалась херня, гірше політики. Тим більше була домовленість що про це напишеться стаття тут, на сайті, що це вирішиться і так далі… але всі всьо… Читати далі »

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

оооо тут гаряче.давно такого не було.ну до аноніма.в чомусь правий .в чомусь аж ніяк не погоджуюся…по-перше не тобі судити…організувати шось подібне дуже тяжко..тим більше ці люди несуть відповідальність перед командама і перед глядачами..тому їм дуже тяжко..обєктивно ліга існує другий рік..і як на мене вона тільки додала в цьому році…да були проколи на півфіналах..але я вірю..що в фіналі такого не повторить і буде просто мега фінал ..і команди гарно підготуються. Всім удачі в фіналі! До Заремби М.С. Всьо правильно осказав…красавчик, молодець..подякуємо цій людині..бо це один зі стовпів, на якому тримається студентська ліга КВН. І до аноніма останнього…я так поняв один з… Читати далі »

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

До аноніма. Чуєш ти бидло! Стадо ти , бо не маєш ніякої культури. Наші люди самі йдуть на КВК підтримати команду і ніхто їх в цьому не заставляє і не змушує. Всім треба повчитися підтримати свої команди а не підтримувати по 10 чоловік. Не тобі судити хто має бути у фіналі. Сильно смішні жарти були у інших команд. Нехай навчаться виконувати правила гри і робити номери під теми а не шо попало. І ще хоч слово криве полетить в сторону пожежників то солодко не буде. Курсанти – еліта нації. Хто тебе врятує як не дай Бого щось. Але що ж… Читати далі »

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

до тупорилого аноніма, який не тямить в комерції: я б на твоєму місці питання комерції не чіпав, бо геть не знаєш про що мелеш, ще ні за одну гру організатори не плклали до кишені ні гроша, а коли зал не заповнений то й приходиться свої докладати. ти б своє імя написав а не про комерцію торочив… умнік…і слова фільтруй коли пишиш коменти, а то тут не тільки такі як ти читають…

М.С. Заремба

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

я хочу висловити свою думку..чесно але для чого взагалі проводити 1\4 фінали і 1\2 а тим більше ФЕСТИВАЛЬ студенської ЛІГИ квн ЛЬВОВА…на хєра питається…Давайте відразу після фесту ..коли і так ясно які команди будуть грати в фіналі…робити кубок..формат однієї гри…Да не спорю Ліга навчальна..виховує..але хто грає в фіналі..знову ТроЄ Джокер..добре шо найсів і Валєр не має..бо напевно цей фінал виглядав аналогічно минулорічному.. Ще одне…я бачу організатори вдало маніпулюють командами..а зокрема Хочем…які відверто проїбали свою гру по всіх параметрах..і мали пройобувати 1/4…але дивом обіграли ТроЄ…їм не місце в фіналі..команда молода без досвіду…аааааа..а собака зарита вот в чому…Атас мєнтів вже не має..в… Читати далі »