"Тра-та-та" – у сезоні Західноукраїнської ліги

28 лютого у, як то співали Брати Гадюкіни, файному місті Тернополі відбувся фестиваль нашої колеги Західноукраїнської ліги КВН, у якому брало участь 26 команд з різних міст України, в тому числі і чотири львівських команди: «Наслідки політехніки», «НЛО», «Новий проект», «Тра-та-та» (Новояворівськ).

Жорстка редактура відправила у повноформатний виступ тільки команду з Новояворівсяка, а решту поставили виступати у коротких блочних відрізках, аргументуючи це великою кількістю команд і побажанням залишити мініатюри на подальші ігри в сезоні. За результатами фестивалю у сезон пройшло 15 команд, з них близько половини тернопільських команд (як то кажуть: «вдома і стіни допомагають»), а також наші земляки з команди «Тра-та-та». Всі дружно у коментах вітаємо команду і бажаєм успіху у сезоні.

Поїздка в Тернопіль залишила приємні враження тільки як сама поїздка. Гарненько прокатались з командою в електричці, шкода от тільки крім резинових рукавичок там нічого не продавали, а так хотілось Микуленецького пивка з кукурудзяними палочками. Їдемо далі, і ось ми вже у славнозвісному готелі «Рута» (саме там Чорний нажив собі ще один екземпляр в колекцію гастрольних виделок: тепер їх вже аж дві – низький уклін Рівному і Тернополю). Гарненько попоївши, відправились на редактуру, чим вона закінчились вже відомо. Саме в тому чудовому палаці Березіль після довгої розлуки ми зустріли ЙОГО, а точніше не ЙОГО, а Йосю. Гарненько потиснувши одне одному ребра махнули пити довгоочікуване Микулинецьке пиво з командою Автостоп (Миколаїв).

Далі зустріч з Круцим, виступ, вечеря і, звичайно ж…. вона, він, вони і всі-всі-всі п’ють її одну в кімнаті Автостопу.

АЛІГАТОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – сорі, вирвалось.
Так, далі супердешеве таксі вартістю в 6 грн. і ми в ньому. Чорнуха, американка, російський більярд, араби, трішечки пива – все змішалось в домі Облонських.
Особлива подяка Круцому, який був з нами до кінця і відправивши нас до Львова, сам нарешті побрів відпочивати.

Дякуємо тобі, файне місто Тернопіль, за те, що ти є, завозь у свої магазини Микулинецьке і чекай нас в гості.

kvntusovka.at.ua

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі