Увага! Всім, хто їде на фестиваль в Турку.

Їдемо!!!
На головний залізничний вокзал м.Львова, там сідаємо на маршрутку Львів-Турка, якою їдемо до селища Розлуч. Виходимо біля бази “Бойківчанка”.
В суботу (1 березня) зранку зі Львова буде їхати автобус, який буде везти запрошені команди(Набла, Чистогон, Новий проект, шкільні команди).

Збори представників усіх львівських команд у вівторок (26 лютого) в палаці Хоткевича на 18.00. З собою мати гроші на оплату проживання і харчування. Явка обов’язкова!

Живемо!!!
1.База “Бойківчанка”– двох-, трьох- та чотиримісні номери. 35грн. з людини за добу. Гаряча вода цілодобово. Душ в коридорі. Триразове харчування 60грн. з людини за добу.
2.База “Альтана” – поруч із базою “Бойківчанка”. Тут проживає оргкомітет і розташовується штаб фестивалю. На базі є: ресторан, бар, сауна, більярд.
3.База “Джерела Карпат” – двох-, трьох- та чотиримісні номери. 35грн. з людини за добу. Гаряча вода цілодобово. Душ в коридорі. Триразове харчування 50грн. з людини за добу. Знаходиться в 300м від бази “Бойківчанка”. Саме тут будуть проходити прогони, репетиції та дискотека.
4.База “Садиба у Петрівни” – чотири п’ятимісних номера. 20грн. з людини за добу. Душ в коридорі. На базі є кухня, де команди самі зможуть собі приготувати смачну їжу.

План роботи фестивалю:
Субота:

До 13.00 – приїзд і заселення команд.
13.00 – збори всіх команд для всановлення порядку прогону.
13.10-18.00 – прогон у режимі НОН-СТОП.
19.00-23.00 – репетиції команд, які попали в ГАЛА-концерт(орієнтовно 25 команд).
З 23.00-дискотека

Неділя:

13.00 – виїзд команд в м.Турка, де проходитиме ГАЛА-концерт.
14.00-17.00 – генеральна репетиція
18.00 – початок ГАЛА-концерту
23.00 – збори усіх команд в с.Розлуч, підбиття результатів, нагородження і оголошення команд, які попали в Галицьку Лігу(орієнтовно 20 команд). Фуршет, дискотека.

УСІМ командам, ще до початку фестивалю скинути перелік учасників команди на kvn.gurman@gmail.com – Юра Рихлик. (Вказати: П.І.П., дату народження і контактний телефон кожного учасника).

Для того, щоб не було проблем із матеріалом, прохання узгодити тексти з редактором – osoblyva@amik.ru – Круть Микола Миколайович.

Для оголошення спонсора команди, потрібно скинути текст оголошення ведучого про спонсора (до 4 речень) на novosad@kvn.lviv.ua – Віталій Новосад.

Якщо немісцевим командам потрібна допомога з проїздом до бази, потрібно скинути інформацію про поїзд і час прибуття на kvn.gurman@gmail.com – Юра Рихлик.

Якщо команда хоче оплатити за проживання по перерахунку, для отримання розрахункового рахунку надіслати листа на novosad@kvn.lviv.ua – Віталій Новосад.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі