«Вінницькі перці» отримали у Львові кубок презервативів

Переможці європейських футбольних кубків визначають найнайкращого у Монако. КВН-івські чемпіони «рубаються» на Кіпрі. Перетягнути на себе звання місця післяфінальної КВНівської «заруби» цього четверга спробуав Львів. З ініціативи фабрики латексних виробів «Перфект» у театрі імені Марії Заньковецької (чи Зіньковецької) змагалися:

«Набла» (Львів) – чемпіони Слобожанської ліги 2006, віце-чемпіони Вищої української ліги 2007,
«Вінницькі перці» (Вінниця) – чемпіони Вищої української ліги 2006,
«Станция Спортивная» (Москва, Росія) – чемпіони Прем’єр-Ліги 2006, чемпіони Вищої української ліги 2007.

Гра носила статус товариської, але попри концертний формат, подивитися було на що. Далекі від КВНу глядачі насолоджувалися жартами. Ті, хто більшість показаних реприз вже бачив вживу чи в телевізорі – ловили кайф від виконання. Все таки, не щодня на рідній сцені побачиш команди Вищої ліги.

«Станция Спортивная»

Гості з сонячної Росії прилетіли до Львова за день до концерту. Поводилися чемно, в дискусії з місцевим населенням не вступали, ситуацію щодо проголошення незалежності Косово коментувати відмовлялися. Під час прогулянки містом заглянули в оспіваний у Галицькій лізі заклад «Криївка».
– Слава Україні! – сказав вуйко-бандерівець з автоматом через плече.
– Героям слава! – хором відповіли москвичі і пішли обідати.
І хоча більшість жартів «Станции» львівський глядач уже бачив по телевізору, вживу все дивитися було значно цікавіше. Деякі львів’яки настільки прониклися вже знайомими номерами, що умудрилися сміятися з них і під час кількох прогонів перед концертом, і власне під час самого показу. Тим більше, москвичі за день встигли насититися місцевим колоритом – намагалися розмовляти на сцені українською і запевняли, що побили Василя Васильціва.

Неизвестный позвонил в Верховную Раду и сказал, что в ней заложен смысл. К счастью, приехали специалисты и обнаружили, что никакого смысла в Верховной Раде нет.

«Набла»

Господарі готувалися до гри у звичному режимі. Команді зараз не до концертів – на носі дебют в московській Прем’єр-Лізі. Тож новий матеріал «наблівці» пишуть, в прямому значенні не встаючи з робочого місця.
– З 50 жартів поставили 14 нових, – каже після гри капітан команди Роман Гапачило. – Русский язык для нас не вражеский. Изучаем посильно, уже есть успехи.
– Над вимовою будемо працювати на місці. В московському СІЗО, – на повному серйозі додає Тарас Стадницький.

Випадок у магазині.
– Диви, яка курточка! А які джинси! А кеди які!
Продавщиця: – Доброго дня, вам щось показати?
– Так. Сіські.

«Вінницькі перці»

Вінничани привезли до Львова таку собі збірну України. Дівчина з червоним волоссям Іра їхала до Львова з Чернівців, дівчина схожа на Юлю Тимошенко Інна – з Києва. Така широка географія не заважає «перцям» виглядати як команда.
Відсотків 75 свого виступу вінничани переклали на українську мову – можуть же, якщо треба. Ну а завершили свій виступ, як і весь концерт, пафосним виконанням «Червоної рути». Підспівували не тільки зал і «Набла», а навіть москвичі.
Цікаво, що думали москвичі за кулісами, коли «перці» на сцені співали «Тече річка Тиса…»? =)

– Пап, ты не видел моих прошлогодних фотографий с моря? Там, где я еще в таком розовом купальнике.
– В серванте смотрела?
– Да, там нет.
– В интернете посмотри.

Розминка

Між двома фрістайлами відбулася розминка з залом. Глядачі передавали свої запитання у записках, найсміливіші ж навіть ставили свої питання вживу. Правда, таких найсміливіших виявилося небагато.
Москвичі одразу налаштувалися на розминці просто «гнати». Це ж КВН… Вінничани спершу намагалися відповідати всерйоз, але виходило у них не надто вдало, тож згодом також переключилися на «гон. Найдовше ламала голову над відповідями «Набла», та під кінець конкурсу і львів’яни не витримали. Словом, розминка вийшла не форматною і зовсім без комплексною. В принципі, глядачі були задоволені і таким.

Запитання: – Скільки годин сексу потрібно, щоб презерватив «Перфект» розірвався.
«Набла»: – Ви знаєте, я такий сором’язливий, що він у мене в руках рветься.

Запитання від Анни: – Продовжите стихотворение: В день святого Валентина неприличная картина…
«Станция Спортивная»: – Я пришов, тебе нема – підманула, підвела.

Нагородження

Щоб додати офіціозу вечору, організатори вручили командам ще й кубки. Найстарший КВНщик Львова Валерій Москаленко віддав приз молодій місцевій генерації з «Набли». Діджей Ван Гог подякував москвичам за вірш про халву, від якої він сам фанатіє.
Ну а найбільший кубок, наповнений продукцією фабрики «Перфект», несподівано дістався «Вінницьким перцям». Втім. Переможцями гостей можна назвати хіба що офіційно – цього вечора «рвали» всі.
Команди пораділи призам, покидалися презервативами, роздали автографи й пофоткалися з фанатами, а тоді побігли в готель «Львів» на фуршет.

З вами був Мортал, приходьте на КВН. =)

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі