Результати перших чвертьфінальних ігор

\"\"


Результати перших чвертьфінальних ігор:


І гра

Єталон (Львів)- 14,9

ЛжецЫц (Донецьк)- 12,3

Тakato (Львів)- 11,2


ІІ гра

Торнадо LUX (Берегомет)- 15,0

От фанаря (Ужгород)- 13,2

Любимая (Суми)- 12,8


У півфінал виходять команди, які зайняли перше місце у кожній грі, команди з других місць будуть добиратись за рейтинговою системою

9-го жовтня Відкрита телевізійна ліга КВН «Європа» тішила львів’ян подвійною порцією гумору. А все тому, що в один вечір було проведено відразу дві гри: два чвертьфінали, з яких команди-переможці потрапляли в півфінал ліги. Варто відзначити, що на грі був абсолютний аншлаг!

Першу чвертьфінальну гру розпочала донецька команда «Лжецыц» , що велику частину своїх жартів будувала на стьобі зі стереотипів про Донецьк. Наприклад, що у Львові вони вперше стільці побачили, бо ж у Донецьку всі. як порядні гопники, сидять навприсядки. Донеччани зобразили сім’ю як набір функцій, які пропонує мобільний оператор. У ній чоловікові, щоб продовжити користуватися послугою «подружній обов’язок» потрібно поповнити гардероб на дві шуби. Радували гості зі сходу і соціальною рекламою. Якщо життя не має сенсу, всі до тебе байдужі і взагалі нічого не виходить, то War of Warcraft – єдиний вихід для такого знедоленого. А якщо ж ти відчуваєш, що суспільство тебе не розуміє, то, імовірно, ти належиш до україномовної частини Донецька. Джонні Депп, який вирішив іти в політику – це Джонні Нардепп, переконував «Лжецыц». Команда смішила грабіжником, який спробував викрасти автомобіль «Славута», викликавши скупу сльозу у судді. «Парад косих пройшов трохи лівіше» – фраза, що змусила глядачів КВНу майже луснути зі сміху. А наостанок донецькі люди відкрили таємницю, як починається знайомство з косметологією: «Апчхи в муку» – моя перша косметика». У підсумку за чотири конкурси команда отримала 12,3 бала (4,8 за візитку, 0,9 біатлон, 3 бали за відео конкурс, і 3,6 за КОП).
«Такато» – молода команда зі Львова, яка однак встигла створити свій фірмовий знак – вигук «Йой» у виконанні одного з учасників, Василя. «Такато» відразу зізналося, що воно – як китайський Adidas – хоче бути оригінальним. А тому і свій виступ хлопці й дівчата будували оригінально: жодного зайвого руху, ніяких емоцій на обличчі, трохи знуджений і дуже спокійний тон голосу. На публку це подіяло. Вдалими були жарти про кота Олігарха (дівчина так назвала свого домашнього улюбленця, а тепер з ним спить!), про виграну посудомийку (- Я вчора виграв посудомийку! – Я жінка, а не посудомийка!), і про дуже чесних чиновників, яких нема, бо вони швидко вмирають з голоду. Наприкінці гри«Такато» дало трохи чорного гумору: дуже схожа на мікрофон дівчина (цікаво було б її побачити J) померла від шалика Вакарчука; а вчителька української отруїлась отрутою, тож її звільнили зі школи за невиправдану тавтологію. Хоча «Такато» так і не вибороло право змагатися далі, все ж учасники команди отримали похвалу віж журі і щирі побажання вдосконалюватися та пробиватися далі. У підсумку журі оцінили команду у 11,2 бала (4,2 бала за візитку, 0,6 за біатлон, 3,2 – відеоконкурс і 3,2 – КОП).
«Єталон» міг взагалі нічого не робити – глядачі вмирали зі сміху ще поки ведучий оголошував вихід команди. Львівські хлопці пояснили залу, що біометричні паспорти – це ті, де замість фото обличчя є фото пальця; показали Кірєєва, якому поробила Тимошенко (в судді навколо голови з’явилася коса як у екс-прем’єрки); продемонстрували свою версію шоу «Феномен» – у ній гуцул змушував ведучого гнути дерев’яну ложку замість металевої; єталонівський магазин техніки «На хлопський розум» пропонував широчезний асортимент – від «тої штуки для дисків» до «тих ящиків, що під столом тримають»; а ще команда придумала новий жарт про Вірастюка – виявляється, то настільки грізна людина, що навіть флешку з комп’ютера витягає, ігноруючи функцію «безпечне витягнення присторою»! Не обійшлося без згадок про шоу «Розсміши коміка» (двоє єталонівців брали участь в цьому шоу каналу «Інтер»): «Українські депутати показали комікам бюджет – і виграли 50 тисяч гривень!». Не дивно, що саме «Єталон» отримав право змагатися в «Європі» далі: беззаперечна перемога – і за кількістю балів, і за силою підтримки серед глядачів, і за кількістю захоплених відгуків від суддів, що виставляли оцінки. Отже, оцінки Єталону: 5 балів – візитка, 0,9 біатлон, 4 бали за відеоконкурс, і 5 балів за КОП – в підсумку 14,9 бала.

Під час другої гри чвертьфіналу градус сміху був настільки високим, що – якби існувала шкала перетвореня настрою в температуру – термометр показував би щонайменше 100 градусів по Цельсію. Крім того, на цій частині вечора сольно виступав лідер гурту «АнтитілА» Тарас Тополя.
У цій частині вечора смішити публіку зійшлося три нові КВН-команди.
«Кохана» (хоча учасники з Сум все-таки представляють себе як «Любимая») зробила кілька компліментів Львову і тому, що пов’язане з містом. Наприклад, «кохані» так люблять Львів, що навіть жодного разу не матюкнулися, коли видиралися на Високий Замок. А хлопець, з яким поручкався мер Садовий, натягнув на відповідну руку трилітрову банку і вже рік, як не миє свою кінцівку – досі нею милується! Команда КВН озвучила чи не найпалкіше бажання кожного хлопця призовного віку: згідно з наказом Януковича, кожен, хто досягнув в «Контрастрайку» найвищого рівня, звільняється від служби в армії. А також сучасна версія традиційного сюжету: на кожному концерті завжди звучить якась лірична пісня. Раніше люди, розчулившись від такої мелодії, підносили вгору запальнички, згодом – мобільники, а нині на концертах для створення романтичного ефекту махають ноутбуками. І номер, що дуже звеселив публіку – це черепашки ніндзя. Налякана четвірка з однойменного мультфільму прибігає до свого вчителя і кричить: «Учителю, до нас їде санепідемстанція! Тікай, щуре!». У підсумку журі оцінили команду у 12,8 бала (4,6 бала за візитку, 0,6 за біатлон, 3,4 – відеоконкурс і 4,2 – КОП)
Ужгородці «От Фонаря» знають справжню історію гріхопадіння Адама і Єви. Перші люди відпочивали собі на пляжі, аж тут звідкись взявся продавець: «Креветки, чебуреки. Хачапурі… Яблуко?» Команда знайома з унікальним професором Юлієм Івановичем Цезарем: він бере три хабарі одночасно. Продовжуючи тему студентства, хлопці рекламували газові котли «Наташа»: «зігріли півобщаги – зігріють і вас!». Зал вмирав зі сміху, коли «От Фонаря» показували сценку з мамою, яка відчайдушно намагалася допомогти доньці виграти конкурс краси: врешті виявилося, що мама сплутала дітей і пішла на присягу сина. Команда відкрила залу секрет циган: виявляється, 40% з них вважають себе «латіносами»; а ще розказала про останній випадок на дискотеці – туди прийшла дружина Степана Гіги, тож вийшло, що леді Гіга відривалася під леді Гагу. У підсумку за чотири конкурси команда отримала 13,2 бала (4,4 за візитку, 0,8 біатлон, 3,8 бали за відео конкурс, і 4,2 за КОП)
«Торнадо LUX», Берегомет, таки створило торнадо на сцені: як і «Єталон» в першій частині вечора, команда могла не показувати нічого, бо сміялися щойно почувши назву команди. Тим не менше берегометівські хлопці теж старалися: тема гуцулів і москалів була обіграна ними не раз, наприклад, коли москаль зайшов у гуцульську перукарню, його вирішили голити сокирою. Зал дуже розсмішила суперечка двох водіїв, кожен з яких намагався заманити пасажира в свою маршрутку. Збивали ціну, обіцяли посадити біля себе і дозволити слухати ту FM-станцію, яку пасажир сам вибере, вкінці переміг той, що сказав «Давай 5 гривень, сідаєш за руль – сам їдеш, куди хочеш!» «Торнадо» повідомило, що Майкл Дуглас і Ніколь Кідман зіграли в новому фільмі – «Я включила, а воно вже йшло», а Борис Моісєєв збив машиною Бориса Апрєля – що не дивує, бо «яке їхало таке здибало». І дуже потішним був жарт про кенгуру: заробітчанка з Австралії переслала його своїм дітям в Україну. Кенгуру в шоці, бо митники «рилися в його сумці!!!». Тож другий чвертьфінал не приніс несподіванок – фаворит від старту, «Торнадо LUX» отримало того вечора перемогу з 15 балами і впевнений прохід у півфінал (5 балів – візитка, 1 бал за біатлон, 4 бали за відеоконкурс, і 5 балів за КОП).

Окрім конкурсів, в яких команди могли змагатися жартами («Візитка» і «Біатлон»), були конкурси, де треба було змагатися піснями і відео. Проте ці речі треба бачити і чути, а переказувати їх – немає сенсу. Єдина команда, яка змогла виділитися під час пісенного конкурсу, – це «Такато». Виділилися хлопці тим, що ніяк не могли налаштувати звук, а потім забували слова до пісні. Проте все виглядало настільки природно, що такатівський виступ публіка сприйняла як добрий жарт.
Щодо відеоконкурсу, то гріх не згадати команду «Торнадо Lux». Якщо інші команди знімали міні-фільми за певним сценарієм, то хлопці з Берегомета реально розігрували перехожих, знімаючи все на приховану камеру.

Свято чудового настрою 9-го жовтня вдалося. Тепер чекаємо наступну гру «Європи» в листопаді – і ламаємо голову над тим, що ж придумають наступні команди.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі