Репортаж про фінал Галицької ліги – 2007 у газеті "Високий замок"

Не з Новим роком, а з новим прем’єром!

Вітали один одного кавеенівці під час фіналу Галицької ліги КВН. Навряд чи протягом останнього часу у стінах Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької стояв такий регіт, як під час фінальної гри за кубок Галицької ліги КВН. Зал, без перебільшення, сміявся до сліз.

Шість кращих команд Ліги продемонстрували справжній майстер-клас українського жарту: галицького, волинського, гуцульського і навіть “вар’ятського”.

За титул чемпіонів змагались:

Гості гри “Набла” (Львів)

“Аварія” (Рівне)

“Вар’яти” (Тернопіль)

“Бомба” (Млинів)

“Торнадо-Люкс” (Берегомет)

“Апосуми” (Львів)

“Чистогон” (Львів)

Жартували на тему футболу, львівських доріг, маршруток, гуцулів, святого Миколая, ну і, звичайно ж, нашої естради. Майже жодна гра галицького КВН не обходиться без згадки про Віталика Козловського. Цього разу до нього долучився “заслужений гігабайт української естради Степан Гіга”. Натомість кавеенівці майже не зачіпали політичних тем. Хіба під час капітанського конкурсу вітали одне одного не з Новим роком, а “З новим прем’єром!”.

Оригінальними були жарти на тему “Якби я був святим Миколаєм”. Ілля Клим з “Торнадо-Люкс” “нарешті подарував би народу прощальний концерт Поплавського”. Команда “Чистогон” побажала, “щоб у новому році нам, як колись, у маршрутках з однієї гривні давали решту”. А от капітан “Бомби” Денис Мандзюк по секрету розповів, що молдавський Миколай кладе не лише подарунки, а й… плитку, паркет, ламінат. Чесно зізнався, що він не святий Миколай, капітан “Вар’ятів”. Тому розповідав не про дива, а про… найнеобхідніші речі на будівництві: бетон, паркан, горілку. Кумедний монолог про будову, щоправда, за манерою виконання аж надто скидався на номери Вадима Галигіна з “Камеді Клабу”. Дивний “збіг” для такої досвідченої команди…

Крапки над “і” розставило “Домашнє завдання”. “Апосуми” показали, як Віктор Ющенко приходить до поліклініки за лікарняним з цукерками “Рошен” – від кума… “Вар’яти” змалювали типовий український колгосп, у якому навесні засіяли “ото-во”, а зійшло “тово-во”. А зараз “ото-от” реве та стогне, що “той-во-во” їсти не хоче… “Торнадо-Люкс” на закуску показали власну версію відеокліпу Тіни Кароль “Ніченька” з не менш драматичною любовною історією учасниці команди і… Термінатора. А остаточно “порвав зал” номер “Чистогону” “Гуцульське радіо”, яке “по вихідних, святах і в піст не працює”.

Результати гри:

1. Чистогон (Львів)

2. Вар’яти (Тернопіль)

3. Апосуми (Львів)

4. Аварія (Рівне) і Торнадо-Люкс (Берегомет)

5. Бомба (Млинів)

Жарти фіналу:

В автомобілях “Таврія” встановили новий клімат-контроль. Тепер, якщо на вулиці холодно, машина виє і шкребеться до хати.
(“Вар’яти”).

Дід Мороз купив у “Динамо” шість футболістів. Решту оленів він придбає наступного разу.
(“Чистогон”).

Бабця у тату-салоні:
– Витатуюйте мені, будь ласка, тута збоку купола.
– Для чого вам, бабцю?!
– А щоби церква завжди була під боком.
(“Набла”).

У ніч на 19 грудня до всіх приходить cвятий Миколай. Чемним дівчаткам він кладе цукерки під подушку, а нечемним – 100 “баксів” на тумбочку.
(“Апосуми”).

– Хлопці, вчора проходив медогляд і закохався у медсестру!
– Ось таке воно – кохання з першого огляду…
(“Бомба”).

Вам не подобається ваше сало? Ви просто не вмієте його носити!
(“Чистогон”).

Озоновою діркою завершився фестиваль гороху на Сумщині.
(“Чистогон”).

Нещодавно під час гри футбольні фанати Андрія Шевченка вибігли на поле, привітали гравця з Андрієм і зняли ворота…
(“Торнадо-Люкс”).

Фразою “Мамо, тату, я вже вдома” Василько позбавив себе можливості мати братика.
(“Вар’яти”).

Чемпіони Галицької ліги – 2007 команда \”Чистогон\” (Львів)

Наталія Головачко, \”Високий замок\”.
Фото: Мар\’яна Горлач.

Фото з гри тут

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі