Кубок КВН ЛТЕУ

Коли 6 червня відбувся фінал Студентської ліги КВН Львова всі вже подумали, що пора відпочити від КВНівського гумору, але нє… Через два дні відбувся кубок КВН (не КВК) Львівського торгово-економічного університету (ЛТЕУ), хоча він мав назву «Студентське літо-2017». Розпочалося дійство зі слів ректора, який згадував, як наприкінці 80-х відроджувався КВН у Львові, і навіть після гри згадував знаменитих «Гусарів».
Чотири команди університету змагались у трьох конкурсах: візитка, домашнє завдання та розминка.


Розпочинали гру команда КВН інституту економіки та фінансів «Бефі». Розказали про тонкощі студентського життя у відео. Впродовж всього представлення жартували про соцмережі і близькі теми студентам. Підсумували все піснею про Інстаграм. Хотілось би відзначити хорошу акторську гру фронтмена і вокал дівчат. В домашньому завданні показали зе бест оф зе бест галицького гумору, матеріал якого дуже виручає всіх західноукраїнських ведучих під час того, як в них просять показати «якісь сценки на вісілю».

Далі в нас на сцену з’явилися юристи – команда КВН «Очі Феміди». Одразу підкреслили, що саме вони фінансова опора ЛТЕУ. Також, показували відео і порівнювали викладачів із мультяшними героями. Внутряки завжди заходять краще всього на міжфакультетських змаганнях. В ДЗ показали адаптацію добре знайомих «в узкіх кругах» номерів.

Третіми вийшли смішити зал «Na Mazi», команда факультету Товарознавства, управління та сфери обслуговування. Загравали зі сцени з ректором, прокачали зал під пісню «Тамада» і здавалося, що можна було рвати… але потім сказали зі сцени «П@сдюк». Не знаю, можливо хотіли перевірити, чи їх взагалі хтось слухає. І тут карма зіграла свою роль, адже вони дуже довго закінчували свою візитку, бо вийшла з ладу апаратура. В домашці показували свій дійсно смішний матеріал і навіть заспівали КОП. Респект!

Завершувала команда КВН факультету Міжнародних відносин та інформаційних технологій під звичною для глядача назвою «Вечір в хату». Цитуючи популярний тест, хотілося б додати: «Чефир в радость, сахарок в сладость», але в нас КВН. У представленні я найбільше сміявся з їхньої відеоозвучки про курсову. Були моменти реального рванідзе!!! В домашньому завданні ми, ніби, перенеслись на пісню року, де молоді Ангеліна Вовк та Евгеній Меньшов розігрували на сцені малесенькі інтрижки. Потім побачили номер: «Як би виглядав Андрей Скороход, якби вчився у ЛТЕУ». Підсумувалося все відео та затяжною піснею. І гадалося, що все, зараз подякують за увагу і підуть зі сцени. Проте, гарна, чарівна, тендітна, в красивій сукні дівчина сказала слова, котрі мене просто порвали: «Фарту масті, аує!».

Останнім конкурсом була розминка. Ось декілька смішних відповідей на запитання. «На які 2 питання знає відповідь навіть найтупіший студент? – Кому і скільки. «Чому Тарас Григорович не посміхається?» – Його ще тримає. «Як не посиніти на зелені свята?» – Чекайте, а шо, обов’язково пити?
Щодо результатів: третє місце зайняли «Очі Феміди» та «Вечір в хату», срібло цього фестивалю приміряли на себе економісти «Бефі», а чемпіонами стали команда «Na Mazi»! З чим ми їх і вітаємо!
Надіюсь всі зроблять роботу над помилками і будуть іти далі.
Від себе. Якось на одній з ігор Галицької ліги КВН цього сезону чоловіки з журі жалілися, що на сцені мало дівчат. Так ось, треба було побувати на «Студентському літі-2017»! Безмежно багато красивих та милих дівчат милували очі та дарували найбільш світлі емоції.
З вами був Оз. До відзеня!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі