Репортаж з третьої 1/8 фіналу Галицької ліги КВН 2009

В день іменин Свєти Зелений 7 червня відбулася третя 1/8 фіналу Галицької ліги. Маємо наступний результат:

1. «Єталон» (Львів) – 13.
2. «Коліжанки» (Львів) і «VIP» (Тернопіль) – по 11,8.
3. «Інженери» (Вінниця) – 10,6.
4. «ПінгВІНН» (Вінниця) – 9,2.
5. «Пляж Малібу» (Львів) – 8,6.
6. «Світлофор» (Дніпродзержинськ) – 7,8.

На жаль, не приїхали одні з фаворитів гри – «Торнадо-Люкс» (Берегомет). Тепер по абзацу про кожну команду.

«Світлофор» (Дніпродзержинськ) – 7,8 (розминка 3,4 + фрістайл 4,4).

Най східніша команда ліги приїхала неповним складом. Відсутність фронтмена особливо вдарила по якості виступу – без його колоритних виходів молоді дніпродзержинці поки що не в змозі наситити виступ достойними номерами. Пробували компенсувати це жартами над своєю дівчиною і її вражаючими грудьми. Насамкінець показали, як можна тюнінгувати Україну. Ідея перенести Львів до Дніпродзержинська не тільки не насмішила, а навіть викликала свист у залі. Хоча тут, мабуть, претензії мають бути не до команди, а до нашої інтелігентної публіки.

«Пляж Малібу» (Львів) – 8,6 (3,8 + 4,8).

Переможці післяфестивального смс-голосування. Очевидно, розраховують на підтримку і цього разу. Спробували побудувати фрістайл за всіма канонами КВНу – тут і прості обманки про будівництво львівського стадіону, і ненав’язливі протяжки про Андрія Князя, приправили це все обожнюваними львів’янами згадками про манту, емо і бульбу – на жаль, журі і публіку більше цікавить не теорія, а практика. А на практиці рівень жартів «Малібу» видався недостатнім. Порада – не починати всі текстові жарти з «А…» і уточнити рік проведення першого футбольного матчу у Львові.

Мало хто знає, що львівський екскурсійний трамвайчик міська рада знайшла у «Кіндер-Сюрпризі».

«ПінгВІНН» (Вінниця) – 9,2 (4,8 + 4,4).

Ще одна команда, яка помітно скоротила свій склад порівняно з фестивалем. Цього разу до Львова приїхало двоє хлопців у жовтих шаликах. Пояснення цьому знайшли стандартне – решта команди виявилися москалями і більше сюди не приїдуть. Візитка була слабенька, проте зал плескав. А кілька вдалих відповідей на розминці дозволили посісти доволі високе місце.

Мало хто знає, що перші гроші з’явилися у Китаї, закріпилися в Європі , а пропали в Україні.

«Інженери» (Вінниця) – 10,6 (5 + 5,6).

На відміну від земляків-пінгвінів, півфіналісти минулого сезону явилися на очі глядачів повним складом. Стилем команда дещо нагадує своїх інших, більш іменитих земляків – «Вінницьких перців» – пафосні пісні, короткі та актуальні мініатюри. Команда особливо сподобалася Сергію Дзядику, а завдяки тому, що друге місце поділили дві команди, проходить в ¼ фіналу без добору.

На базарі.
– Скільки коштує гречка?
– Сто двадцять гривень. Розумієте, криза…
– А скільки олія?
– Сто п’ятдесят гривень. Криза, розумієте.
– А м’ясо скільки?
– П’ять гривень.
– Криза?
– Ні, криса.

«Коліжанки» (Львів) – 11,8 (5,2 + 6,6).

Жіноча команда була створена тільки в лютому. За ці кілька місяців дівчата встигли засвітитися у кількох лігах та виступити на чималій кількості вечірок. Досвід іде на користь – команда почувається на сцені дуже впевнено. Достойно впоралися з завданням відкривати гру. Почали веселити з самого початку – номер «Коліжанки на фронті» почавя тим, що Оленка показала цицьку, а завершився колоритним танцем напівоголених хлопців з «Єталону». А потім швидкі і доречні мініатюри. На жаль, технічні обставини трохи зіпсували фінальний номер.

«VIP» (Тернопіль) – 11,8 (4,8 + 7).

Доля команди була вирішена на розминці – пробували смішити відповідями у стилі Юлії Тимошенко, на зал заходив образ, проте гумору у відповідях було мало. Феєричний фрістайл не зміг виправити ситуацію. Хоча тут і було все, що потрібно львівському глядачу – плаксива пісня про Євросоюз, номери про дублянських дівчат на львівській дискотеці, маршрутку і Василя Вірастюка. Завершилося все це поверненням п’яного чоловіка додому та ефектними претензіями його дружини.

Нова «Лада-Мівіна» – спочатку треба трохи попаритися.

«Єталон» (Львів) – 13 (6 + 7).

Львів’яни врятували не дуже вдалу розминку – спершу розривними відповідями, а потім колоритним запитанням і фразою «Та тихо» від капітана команди. Закріпили успіх на фрістайлі – смішні мініатюри чергувалися з непоганими текстами. Єдині згадали про Зелені Свята – вийшли на сцену, прибрані в зелень і почали цитувати Шевченка. Заслужений максимум за обидва конкурси і впевнена перемога.

Моя мама настільки жорстока, що б’є мене ременем, не знімаючи з тата.

Далі пройшли чотири команди. Ігри наступної стадії відбудуться аж восени.

З вами був Мортал, приходьте на КВН. =)

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі