Інформація від організаторів Кубка Галицької ліги!

Другий тур Кубка відбудеться наприкінці вересня. Запрошуються учасники першого туру, команди, що вилетіли з 1/8 фіналу Галицької ліги та всі бажаючі. Мобільна система підрахунку рейтингу залишає шанси на вихід у фінал командам, що не брали участі у всіх турах.

Сподіваємося, що команд буде принаймні не менше, ніж у першому турі, тому планується не одна, а дві гри. Обидві відбудуться в одному місці і в один день. Вступний внесок поки залишається такий, як минулої гри (250 гривень).

Тема гри “Вперед у минуле”. Пропонуємо підготувати такі конкурси:

1. Візитка “Як це було”. Тривалість до 5 хвилин. Що саме було – вирішувати вам. Розповідайте про цікаві історичні події або вашу підготовку до гри. Головне, щоб це було динамічно і смішно. Пісні у візитці не вимагаються, але вітаються. Намагайтеся розбавляти мініатюри текстовими жартами.

2. Розминка з журі. Своїх запитань не потрібно, але до розминки готуємося! Придумуємо запитання самі або витягуємо з інтернету і розминаємо мізки на кожній репетиції.

3. Відеоконкурс “Сонце пече, річка тече”. Іншими словами – як я провів літо. Тривалість до 3 хвилин. Маємо два місяці на підготовку, тож знімайте все, що траплятиметься на ваші ясні очі протягом літнього відпочинку – море, гори, бабцю тощо. Мобільність відео команд тільки вітається.

4. Музичне домашнє завдання “День незалежності …”. Тривалість до 7 хвилин. Замість “…” ставимо будь-яку країну світу (а таких зараз налічується більше двохсот) і розповідаємо, як там весело й оригінально святкують таке велике свято, як День незалежності. Україну, як найближчу всім нам державу, брати заборонено. Ну і державні гімни у виступ вставляти не бажано! Крім того, пам\’ятайте, що конкурс музичний, тому мінімум одна смішна пісня (крім фінальної) повинна бути.

Ну і не забувайте, що відповідальність за свіжість своїх жартів несуть не редактори, а команди. Усі ваші (не сумніваємося, що вони ваші) поверхневі тексти перевіряйте через друзів та Інтернет. Секс, гопніки, жесть, алкоголь, наркотики та інші слизькі теми допускатимуться в обмеженій кількості, тому, щоб наперед уникнути сперечань із редакторами, пишемо перш за все на добрі і загальнодоступні теми. Особливо це стосується відеоконкурсу: у ваших же інтересах зробити так, щоб його не довелося перезнімати в останній день.

Подальші інструкції щодо редактури, внесків та інших цікавих речей – пізніше. Керунок дано – вперед, за роботу! Сподіваємося, що у вересні буде весело.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі