Погляд

На адресу сайту надійшов лист. Публікуємо його без купюр і виправлень. Усі думки і пропозиції чекаємо у коментарях.

Всім Привіт!

Не люблю писати та й взагалі щось коментувати на даному сайті, але є тема яку я б хотів підняти і яка б на мою думку мала б зацікавити і Вас.

Тема стосується Асоціації КВН Галичини. Дану статтю мене спонукало написати моя поїздка у славне містечко Млинів, що на Рівненщині, а саме на Фестиваль КВН «Млин» який був організований командою КВН “Бомба” та обласною громадською організацією “КВН Рівненщини”.

Колись я того не зауважував, можливо звертати на це увагу у мене просто не було часу, але Асоція КВН Галичини, як я розумію, займається нічим. Тобто, існує якась асоціація Людей, яка придумала Галицьку Лігу КВН і вибрала туди людей, і все. Я як людина, яка була на зборах, коли Вибирали Голову Комітету, президентів та інших керівників асоціації та ліги, нещодавно зрозумів – дана організація нічого не робить. В нас в місті є прекрасна Ліга, яка розвивається з кожним роком, і це велика заслуга Віталія Новосада та його помічників. Дійсно, підняти Лігу до такого рівня – це важка робота. Але постає інше питання – хто грає в тій лізі, Команди. А хто розвиаває дані команди? Ніхто.

Візьмемо в приклад дві асоціації – КВН Рівненщини та Буковини. На будь якій грі вони висловлюють подяку своїй асоціації, яка їм допомагає. Можливо не повінстю покриває дані витрати, а частково, але це допомога. Тобто Піариться не Ліга, а асоціація. Що таке Ліга, це Рівень команд які в ній грають. Немає цих команд, і хоч яка класна організація буде, ліга буде нікудишньою.

КВН Рівненщини – як можуть підтримують три команди, а кого підтримує асоціація. “Єталон”, може “Наблу”, може “Бомбу” (Млинів). Можливо і були одиничні випадки, але це не робота. Якщо у нас є асоціація людей, які хотіли і хочуть підняти рівень КВНу у Львові, то нам потрібно піднімати команди. Щоб Асоціація «бавила» тих спонсорів, що мають команди, робила їм подарунки, запрошувала на ігри власників компанії чи залучала нових спонсорів. Бо скоро у Львові не буде жодної Львівської команди, яка може поїхати в Бібрку, бо не буде за шо.

Тому пропоную. Мають бути люди в Асоціації яки займаються піаром і фінансуванням Львівських команд. Галицька ліга з Свого боку має також допомагати командам фінансово.

Тобто, для прикладу, є три бюджети:

1. На сезон команди в Асоціації “КВН України”.
2. На сезон команди в Аміку Центральній лізі – Слобода, Перша Українка.
3. На сезон команди в телевізійній лізі – Вища Українська Ліга.

І перед початком сезону Оргомітет Асоціації каже, хто отримає ті гроші, по результату минулого сезону.

Тобто командам буде цікаво розвиватись, якщо вони будуть бачити що фінансово їх підтримують.

Звичайно, це не просто, зараз знайти стільки грошей у Львові на КВН. Але якщо Віталій Новосад підняв Лігу, то, думаю, що пора піднімати команди, які будуть піднімати лігу і асоціацію і навпаки.

А щодо людей які б могли над тим працювати, я думаю їх у Львові може бути достатньо. Головне вибрати правильних людей.

Хочу почути і ваші думки.

З повагою,
Роман Гапачило,
Львівянин.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі