Репортаж про першу 1/8 фіналу Галицької ліги-2009

Результат першої 1/8 фіналу Галицької ліги:

1. “Батяри” (Івано-Франківськ) – 12,6.
2. “Аварія” (Рівне) – 12.
3. “Вар’яти” (Тернопіль), “Звітує Черкащина” (Черкаси) і “Тра-та-та 36 км” (Новояворівськ) – по 11,6.
4. “Наслідки політехніки” (Львів) – 10,8.
5. “Оптом дешевше” (Тернопіль) – 10,6.
6. “Кабмін” (Тернопіль)- 9,2.

Тепер докладніше по кілька слів про команди.

“Кабмін” (Тернопіль) – 9,2 (розминка 4,2 + фрістайл 5)

Молода тернопільська команда потрапила в 1/8 завдяки одному-єдиному голосу в смс-голосуванні. Промахи в акторській грі хлопці намагаються компенсувати текстовими жартами. Цікавий і належно оцінений публікою номер про екзамен в стилі німого кіно. Аби пройти далі подарували ведучому горня кави і мішок цукру. Тобто, у наступному смс-голосуванні все той же один голос команді вже гарантований.

– Тату, а що це за зебра по нашій хаті бігає?
– А це, синку, твоя мама міліровку зробила.

“Оптом дешевше” (Тернопіль) – 10,6 (4,8 + 5,8)

Ще одні молоді тернополяни дивували перевтіленнями Юлії Тимошенко і численними “випадками у під\’їзді”. На відбірковому фестивалі отримали аванс у вигляді малого кубка. На першій же грі цей аванс не змогли виправдати сповна. Фінальний номер про те, як Роман Абрамович їде з вітальні на кухню машиною і літаком завів публіку, але не вразив журі. Ідея відповідати на розминці “віршиками” також не є чимось новим у КВНі.

Двоє мужиків пхають “Таврію”.
– Дивися, заправка! Давай заправимо її.
– Ти що, зайвих двадцять кілограм ще пхати?

“Наслідки політехніки” (Львів) – 10,8 (4,6 + 6,2)

Чергова спроба нового покоління політехівських КВНщиків штурмувати висоти Галицької ліги. З кожним разом виглядає все краще, але результату й далі немає. На правах господарів відкривали гру. Сподобалися несподівано інтелігентні для цього ВНЗ номер про балетмейстера-міліціонера і відповіді на розминці. Далі не пройшли, тож мають право забрати назад у Віталія Новосада свій білий ноутбук.

У зв\’язку з епідемією свинячого грипу в Україні ввели позачерговий піст.

“Вар\’яти” (Тернопіль) – 11,6 (5,2 + 6,4)

Шматок телевізійної команди “Тернопільська особлива” повинен був виглядати потужно. Втім, спроба відстрілятися на розминці суто домашніми заготовками виявилася невдалою. У фрістайлі брали більше акторською грою, ніж текстами. Сподіваємося, найсмішніше “Вар\’яти” тримають до наступних ігор.

Юрій Луценко настільки поважає свого діда-фронтовика, що на День Перемоги віддубасив чотирьох німців.

“Звітує Черкащина” (Черкаси) – 11,6 (5 + 6,6)

Дебютанти ліги з аграрного регіону України побудували свій фрістайл на жартах відповідної тематики – доярки-емо, дискотека в селі Худзяки, Ющенко переїздить в Галичину. Складається враження, що з кінотеатру у найбільшому спальному мікрорайоні Львова переносишся у сільський клуб. Для львівської публіки такий гумор кращий будь-якого опіуму. Також стріляли “віршиками”.

Футбольний клуб “Львів” поступається у турнірній таблиці людям похилого віку і пасажирам з дітьми.

“Тра-та-та 36 км” (Новояворівськ) – 11,6 (5,6 + 6)

Мабуть, несподівано для самих себе, виграли розминку. У фрістайлі закидали жарти про гроші, а потім з\’їхали на стандартні теми – село, гуцули. Після села і гуцулів “Черкащини” і “Батярів” це виглядало трохи вторинно. Бракувало міцного завершення, як це було у минулорічній грі 1/8 фіналу.

Пацани з Сихова зауважали долар. Він реально піднявся.

“Аварія” (Рівне) – 12 (5 + 7)

Команда пропустила минулий сезон і зі свіжими силами взялася підкорювати Львів. Після кількох мініатюр показали музичний блок “Рускоє радіо”, чим довели публіку до істерики. Написаний за рік матеріал дозволив не тільки успішно відіграти фрістайл, а й кілька разів вистрелити на розминці.

Сурдоперекладач Іванов зламав палець і тепер шепелявить.

\”Батяри” (Івано-Франківськ) – 12,6 (5,6 + 7)

Співачка Андріана прийшла на гру з температурою, проте виступ “Батярів” створив диво – і дівчина тепер здорова. Команда радувала публіку гостросоціальними темами – після жартів про про гуцульське емо і ксьондза-гопніка зал плескав майже стоячи.

Після останнього матчу Кубка УЄФА донецький “Шахтар” грає у фіналі, а київське “Динамо” – по весіллях.

КВН – не спортивна гімнастика, тож п\’ять команд на трьох призових місцях – не дивина. Саме ця п\’ятірка і проходить в 1/4 фіналу. Решта братимуть участь в смс-голосуванні.

З вами був Мортал, приходьте на КВН. =)
Фото з weekend.com.ua

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі