Коліжанки в КВНі

Чомусь заклались такі стереотипи, що в КВНі грають лише справжні чоловіки (ну майже як в хокей)… Можливо, чоловічий гумор зрозуміліший і простіший? Не знаю, оскільки я – дівчина… але не в цьому суть?, а у тому, щоб зламати стереотипи буденності, а разом й стереотипи чоловічого КВНу. І як би це смішно не звучало, але взялись за справу самі ж чоловіки! Вирішили хлопаки створити жіночу команду Львова, і не будь-яку, а телевізійну й назвали її «Коліжанки».

Розпочалось все з кастингу (а ви думали, не так то все просто). Ось там вже й стало зрозумілим, хто всю ту кашу заварив. Представляю вам жюрі кастингу: Роман Гапачило («Набла»), Вова Жогло (команда КВН «Бомба»), Денис Мандзюк («Бомба») і Віталій Новосад (ведучий Галицької Ліги, ну для тих хто, можливо, не знає). Заходили дівчата до хлопців по одному і показували все…що вміють. Хто співав, хто танцював, але всі повинні були прочитати набір жартів і зіграти декілька мініатюр за сценарєм. З останнім дівчатам допомагав Сашко з команди «Новий проект». Ну, а далі – експромт, куди ж без нього в КВНі?Дівчатам довелось зіграти блондинку, що знайшла пістолет, дочку, в сумці якої мама знайшла цигарки, ну і дівчину, що покидає хлопця (тут Сашка було реально шкода, за один день стільки дівчат залишило)…

Проте закінчилось все не так трагічно? В команду відібрали чотирьох дівчат. Кожна з них має своє амплуа, але всі – справжня коліжанки, проте по- своєму: одна – дівчина з провінції, проста, без комплексів, але ефектна, друга – представниця сучасних субкультур, з своєю лексикою і манерою поведінки, третя – типовий образ хорошенької блондинки, такої, по-дитячому наївної, але вже по-дорослому сформованої, ну і четверта – образ романтичної дівчини з своїми амурами, коханням, побаченнями… Ось така на перший погляд зовсім різна четвірка, яка об’єднана статю, спільними темами для розмов, схожими проблеми. Дівчата володіють своїм жіночим гумором, який вони намагатимуться донести до Вас!

Отож, якщо ви загорілись цікавістю до цього непересічного проекту, то приходьте 29 березня в кінопалац «Довженка» (Сихові) на Гала-концерт «Галицька Ліга запрошує друзів», і подивіться, як чотири коліжанки будуть ламати стереотипи львівського КВНу.

Оленка Пазуха

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі