Корисний відпочинок


Відкрита київська ліга КВН «ОтКЛиК» запрошує взяти участь у другій літній школі, де ви зможете не лише відпочити з друзями, але й набратися безцінного досвіду, а також стати учасником Кубка ліги КВН «ОтКЛиК».

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Літня школа КВН пройде з 25 липня по 1 серпня в молодіжному студентському таборі «Лукомор\’я» (Одеська обл., Овідіопольський район, с. Молодіжне (район Бугово) Грибовка – Бугово). Літній Кубок Відкритої київської ліги КВН «ОтКЛиК» відбудеться 31 липня у м. Одеса.

УМОВИ ТАБОРУ:

Молодіжно-спортивна база відпочинку в зеленому куточку. Проживання в дерев\’яних літніх будиночках (всі учасники живуть поруч). Душові, туалет, їдальня (триразове харчування; їдальня на 160 місць ; харчуватися можна в зручний час (тобто, сніданок не о 8 ранку). Море з відмінним пляжем.
Велика територія з місцями відпочинку і спортивними майданчиками, футбольним полем, тенісним столом, мангали для шашликів в обладнаних місцях. Тренінги проходитимуть в спеціальних місцях на свіжому повітрі. Оздоровчий молодіжний табір знаходиться поряд з центром, в якому розташовано кафе, бари, дискотека і магазини. Морське узбережжя з обладнаним пляжем в 150 метрах від «Лукомор\’я».
За цей тиждень є можливість зануритися в тренінги, заняття, майстер-класи, чемпіонати і води Чорного моря. Тренери літньої школи: актори, режисери, сценаристи – загалом, люди, що мають безпосереднє відношення до КВН.
Останні дні ознаменуються ГАЛА-КОНЦЕРТОМ, який відбудеться в Одесі, і, в якому братимуть участь:
• ті, хто пройшов школу (як своїми командами, так і збірними за бажанням);
• заздалегідь запрошені учасники (торішні переможці і чемпіони, переможці своїх ігор, фестивалю);
• учасники вирішальної гри за місце в чверть- і півфіналі «ОтКЛиКа».
Вартість:
1150 гривень з людини
У вартість входить:
3-х разове харчування (годують смачно).
Проживання 7 ночей в будиночках (2-3-4-місних).
Курс лекцій, тренінгів, майстер-класів школи КВН, участь в КВН-свінгу, чемпіонаті розминки, редакторі та участь в Літньому Кубку, який пройде в Одесі 31 липня в ПК «ОНАУ».
Транспорт з вокзалу Одеси до бази, з бази в ДК ОНАУ і назад в день гри, і на вокзал до Одеси.
Купання в Чорному морі, спілкування з друзями, МЕГАПОЗИТИВНИЙ НАСТРІЙ ТА НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ!
Dead-line: До 15 липня потрібно ОБОВ\’ЯЗКОВО сплатити половину путівки (готівкою/безготівково). Залишок суми – за фактом заселення.
Кількість учасників: від 50 до 160 чоловік.
Для учасників торішньої школи КВН вартість складає 1050 гривень.
Реєструватися для участі можна на сайті http://www.otklik.kiev.ua/ Реєструватися можна як командою, вказавши кількість чоловік, так і самостійно. Зіграй в КВН на морі!!!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі