Репортаж про першу 1/4 Галицької Ліги

galka_logo_verticalНавхтема в ракаши (Львів) – знайома львівському глядачу команда, виступила в свому стилі, професійно та драйвово відігруючи мініатюри та перебивки між ними. Проте, прикра помилка на фрістайлі скоротила виступ хлопців до 3-4 хвилин і завадила набрати очікувані бали.
– Пане викладач, ну поставте
– Не поставлю!
– Ну будь ласка, поставте
– Ну добре, бармен, два по 50 коньяку

Kevin (Ужгород) – молодий колектив з Ужгорода доволі симпатично виглядав, чіткі мініатюри, гарна подача, правильна побудова фрістайлу. Проте, трохи бракувало КВНівської наглості в подачі. Можливо занадто хвилювались, все ж таки вперше виступають у Львові.
Ми команда з Закарпаття і одразу хотіли б розвінчати міфи про наш край
– Свято вина не є релігійним святом на Закарпатті

Щось з чимось (Львів) – єдині, хто наважився поставити “інший” гумор в цій грі Галки. І вийшло це досить непогано, були дуже смішні жарти, які відзначили члени журі. Але хвилювання дуже давалось взнаки + не зовсім злагоджена робота з звукорежисером. Плюси виступу команди в Галці – хлопці показались іншому глядачу, ніж на студці.
– Як гарно та незалежно дивляться в небі наші, українські пілоти
– Так, їм би ще літак…

Чак Норіс (Камінь-Каширський) – несподіванка чвертьфіналу. Адже ніхто толком не знав не тільки цю команду, а навіть де знаходиться Камінь-Каширський. Проте виступ команди розставив все на свої місця. Драйвова подача, костюм КІВІНа і мініатюра, як фоткаються на аватарку в селі вивела команду в наступне коло змагань
– Сфоткай мене ніби я лежу на дорозі… Сфоткала
– Та чекай
– Давай скоро, бо фіра їде

Pazitiff (Львів) – багаторічні учасники Галицької Ліги вкотре розпочали з претензії до організаторів, та продовжили актуальними мініатюрами про Життя Пі, постапокаліпсис та сніг у Львові. Не вдалось лише команді вразити журі та зал чимось новим. Чекаємо на це у півфіналі.
– Такий сніг на дворі випав, вийшов з хати і не можу свою машину знайти!
– Що так замело?
– Ні, просто в нас в дворі у всіх сірі Ланоси

Бабська Збірна (Львів) – жіночий колектив з харизматичною фронт-вумен підкупив глядачів та журі мініатюрами “Наймасштабніший мітинг Комуністичної партії у Львові” та “Бідолашний метелик”. Виглядали доволі впевнено та смішно, проте грали на архіві зі студки, півфінал покаже, чи готова команда тримати марку в серйозніших умовах.
– Хто ми?
– Пірати!
– Хто ми?
– Пірати!
– Хто ми?
– Іхтіандри! Аквапарк вже дві години, як закритий!

Хо4еМ (Львів) – як і минулого року впевнено подолали перший етап Галки. Я б навіть сказав, дуже впевнено. Чітко, злагоджено та смішно. І ще раз повторюсь, Хо4еМ мають одного з найпрофесійніших звукачів у Львові. Те, як він підбирає музику, “качає” і відчуває зал – треба писати в підручниках по КВН!
– І зустрівся Чак Норіс та Василь Вірастюк… І жили вони довго і щасливо

Безумная молодежь (Мукачево) – молодці. Чудово відкрили гру акапельною піснею, а далі легко і невимушено показали, що є злагодженим, професійним механізмом.
– Ваш білет?
– А то вже Амстердам?
– Це електричка Львів-Ужгород!
– Добре
– Що добре?
– Добре, шо ще не Амстердам

Перша Сільська Збірна – після суворих подій, описаних Тарасом тут, були сумніви чи зможе збірна зібратись і виступити на свому рівні. Проте, всі сумніви розвіялись вже після кількох кіл розминки. Справжня машина гумору на розминці розчавила всіх, не давши жодного шансу на максимум балів. В фрістайлі, як і Pazitiff’у бракувало чогось нового для глядача. Думаю, Тарас сам це розуміє і в півфіналі ми знову побачимо Першу Сільську у всій красі.
– Сусіди точно знають коли в діда пенсія. Бо того дня зранку до нього приїжджають в гості внуки, після них приходять колєґи, коханка, і десь через півгодини швидка.

До зустрічі на півфіналах і грайте в КВН!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі