"Університетська осінь" стартує!

Ось і збулося! “Університетська осінь-2008” стартує менш як за два тижні. Буквально кілька годин тому Морталу пощастило побувати (ба навіть взяти участь) на жеребкуванні ігор фестивалю КВН університету імені Івана Франка. Отож маємо наступні склади півфінальних побоїщ:

29 жовтня.
“Єноти” (ф-т електроніки),
“Нова ера” (геологічний ф-т),
“Новий проект” (фізичний ф-т),
“Степлер” (механіко-математичний ф-т),
“Хай Так” (економічний ф-т).

30 жовтня.
“Аудиторія на прокат” (філологічний ф-т),
“Баста” (ф-т іноземних мов),
“2х2” (збірна університету),
“Кримінальне чтиво” (юридичний ф-т),
“Нема з ким” (ф-т прикладної математики й інформатики).

Минулорічні чемпіони “Єталон” вирішили дещо змінити стиль і назву – виступатимуть під кодовою назвою “Єноти”. Також серед фаворитів “УО” – минулорічні фіналісти “Новий проект”, “2х2”, “Нема з ким”, а також вічні півфіналісти “Баста”. Сподіваємося, інші команди не розслаблятимуться, і результати ігор будуть хоча б трохи непередбачуваними.

Підготовку команд коментує Віталій Кремінь (чемпіон “УО-2006” у складі команди “Титри”, редактор “УО-2008”): “Команди редагувалися ще за два тижні до ігор, тож є надія, що баянів цього року буде мало. Здивували філологи літературністю свого літературного конкурсу. “Хай Так” хоч ще і молоді-юні, вже виглядають доволі досвідченими. Вперше за останні роки почала думати власні тексти юристи. У традиційному прикладницькому стилі з різноманіттям тем виступатимуть “Нема з ким”. Добре підготовленою після боїв у Галицькій лізі прийшла “Баста”. Під питанням наразі участь команди геологів – надто жорсткий матеріал. Але вони стараються, пишуть нові жарти”.

Нагадаємо, що у попередні роки чемпіонами “УО” були:
2002 (весна) – “Модель” (фізичний ф-т),
2002 (осінь) – “Модель” (фізичний ф-т),
2003 – “Хлопці з Інтернету” (ф-т прикладної математики й інформатики),
2004/05 – “Набла” (ф-т прикладної математики й інформатики),
2005 – “Набла” (ф-т прикладної математики й інформатики),
2006 – “Титри” (ф-т прикладної математики й інформатики),
2007 – “Єталон” (ф-т електроніки).

З вами був Мортал, приходьте на КВН. =)

Прохання до всіх команд, які беруть участь в фестивалі \”Університетська осінь – 2008\” скинути всі свої тексти на скриньку yo@kvn.lviv.ua Відповідно редакторські коментарі отримаєте до початку редагування на сцені і зможете краще підготуватись до гри.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі