Кібернетики побавилися у КВК

Вчора Морталу пощастило побувати на першості з КВК (sic!) кафедри електроніки економічного факультету універу імені Івана Франка. Дійство, приурочене до Дня кібернетика, відбувалося у залі ПК Гната Хоткевича.

До участі зголосилося аж шість команд, названих наступним чином: “Драйв”, “Група ризику”, “Великий народ”, “Хай Так”, “Макро”, “Однокібер.ua”. Учасники змагалися у наступних конкурсах: візитка, розминка, капітанський і відео. Показовим виступом потішила публіку знана львівська команда “Єталон”.

Варто виділити команду “Драйв”, назва якої відповідала тому, що відбувалося на сцені. Добре поставлений виступ виглядав би значно краще, якби був наповнений жартами власного авторства. Зовсім протилежна ситуація у переможців гри – команди “Хай Так”. Хлопці вже не вперше виступають на сцені, встигли показатися поза межами Львова і навіть змінити кілька комплектів сценічної форми. Радує, що команда з самого початку намагається працювати самотужки. Ну і родзинка вечора – команда “Великий народ”, яка примудрилася розтягнути свою візитку ледь не на півгодини, зупинившись лише на прохання організаторів і ведучого. Щодо решти учасників, сподіваємося, що у майбутньому вони принесуть багато користі вітчизні на ниві кібернетики.

Коментар від Романа Гапачила (ведучий гри, капітан команди КВН “Набла”): “Це була Вакханалія Гумору від роботів з Кафедри Кібернетики. Хоча мені дуже сподобалась розминка з викладачами дійсно смішно і влучно. Запамяталась хороша команда \”Хай-Так\” яка б могла достойно представити Економічний факультет на Університецькій осені. Ну і дуже тішили мене жарти Набли, Урагану, і витяги з інтернету. Класно побачити свої жарти в чужій інтерпретації. А загалом все класно. Молодці!”

Додати нічого. З вами був Мортал, приходьте на КВН! =)

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі