Наші на фестивалі "Жемчужина у моря"

П’ятнадцятий фестиваль команд КВН «Жемчужина у моря» проходив 1 – 6 жовтня у селищі Затока Одеської області. У заході, який щороку проводить Асоціація «КВН України», взяло участь 104 команди, понад 700 КВН-щиків з усієї України. Серед них було і три команди з Львівщини – «Тра-та-та 36 км» (Новояворівськ), «Новий проект» (Львів) і «Red Band» (Львів).

У перший ігровий день змагалися наші новояворівські колеги. Команда приїхала в ослабленому складі – їхній лідер Назар Бійчук саме готувався до розрекламованого на Галицькій лізі весілля. Мабуть, цим треба пояснити деяку невпевненість на сцені. Крім того «тра-та-тівці» не змогли пристосуватися під російськомовного глядача, швидко тараторячи свої тексти. Тож багато непоганих жартів залишилися незрозумілими публіці. За таких укмов третє місце після сильних команд з Донецька і Дніпропетровська можна вважати успіхом.

1. «Не факт!» (Донецьк) – 17,4.
2. «Аржанова, 12» (Дніпропетровськ) – 17,2.
3. «Тра-та-та 36 км.» (Новояворівськ) – 14,6.
4 – 5. «Филинz» (Полтава) і «Наф-наф та газ» (Івано-Франківськ) – по 14,2.
6. «Апокалипсис» (Київ) – 14.

Наступного дня на сцену вийшов «Новий проект». Команда приїздить до Затоки вже вдруге. Врахувавши попередні помилки, фізики показали доволі впевнену гру. Як наслідок – перемога. Можливо, за рівнем гри суперники у «Нового проекту» були не найсильніші. Але за досвідом львів’яни відверто поступалися принаймні харків’янам і киянам, які минулого сезону вийшли до фіналу Кубка АКУ.

1. «Новий проект» (Львів) – 14,8.
2. «П’ятниця, 13» (Рівне) – 14,6.
3. «ВВ» (Харків) – 14,4.
4. «Светофор» (Дніпродзержинськ) – 14,2.
5 – 6. «Другие не лучше» (Київ) і «Люди в форме» (Херсон) – по 13,8.

Ще одна львівська команда – «Red Band» – чи не вперше виступала за межами рідного міста. Власних текстів представникам друкарської академії забракло, довелося звертатися за допомогою до друзів-земляків. Команді ще багато треба працювати над подачею матеріалу, тому п’яте місце у своїй грі є цілком заслуженим.

1. «48-й размер» (Кривий Ріг) – 14,8.
2. «На шару» (Біла Церква) – 14,2.
3. «Drive» (Вінниця) – 14.
4. «Адвокати» (Київ) – 13,6.
5. «Red Band» (Львів) – 13,4.
6. «Охмеленные пивом» (Харків – Чернігів – Миколаїв) 12.

За результатами фестивалю «Новий проект» запрошено взяти участь у Студентській лізі АКУ, а «Тра-та-та 36 км» і «Red Band» – у Кубку АКУ. Більше про фестиваль шукайте на сайті Асоціації «КВН України» kvn.org.ua

З вами був Мортал, приходьте на КВН. =)

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі