Розсміши коміка у Львові

18 грудня у Львові відбувся кастинг до гумористичного шоу Розсміши коміка. Я, як учасник, хочу розказати кілька слів про те, як це все проходить.

Тож кастинг проходив за адресою Городоцька 107, в приміщенні готелю. Я не встиг попередньо зареєструватись, проте подзвонив за телефоном  0 (800) 504072, запитав чи можна приходити і мені сказали, що можна приходити без реєстрації. Прийшовши туди біля 11 години, побачив десь 30 людей, які чекали своєї черги. Серед них були і знайомі лиця: представники команди КВН “Друзі” з геологічного факультету ЛНУ, “Щось з чимось” (УАД) та Takato. Також були люди і з інших міст. Зокрема дівочий дует з Чернівців, хлопці з Мукачева, Тернополя і т.д. Десь половина людей були явно старшого для КВНу віку. Кожен в різних образах, з різним гумором.

Сам кастинг проходив так:
– до зали, де сиділи двоє авторів Кварталу заходили учасники, групами по 5 людей
– далі з п’ятірки по одному підходили до столу з “журі” і пробували розсмішити
– обмежень по часу виступу практично немає. Когось зупиняли, когось просили почитати/показати ше щось
– в кінці для кожної п’ятірки говорили результат – хто пройшов, хто – ні, а хто в резерві
– тим, хто пройшов, давали заповнити анкету

Проходило доволі мало людей, поки я був , то в середньому по 1 учаснику з кожної п’ятірки, а то і менше.

Варто відзначити, що я досить сильно переживав коли читав жарти, хоча до самого початку кастингу не переживав ні грама. Тим, хто захоче спробувати себе також, раджу вивчити свої жарти майже на пам’ять, щоб, коли розпереживаєшся, все одно читати і не збиватись. Читати треба голосно, впевнено швидко, але з паузами і акцентами. Ну як і в КВНі, впринципі. Про мініатюри нічого не скажу, я не показував.
І головне, не бійтесь спробувати свої сили!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі