Галичани на „Жемчужине у моря”

Всеукраїнський фестиваль КВН „Жемчужина у моря”, який щороку проводить Асоціація „КВН України”, відбувся 2 – 6 жовтня у селищі Затока Одеської області. Серед 97 команд-учасників фесту було і три представника Львова. Якщо для „Єталону” і „Нового проекту” це була одна з перших поїздок за межі рідного міста (до цього вони гостювали хіба на Рівненщині), то „Ураган” вже є старожилом АКУ.

На Одещину львівські команди випроваджувала наша доблесна міліція. Ховаючись від гадюк і місцевих хуліганів, льв’яни розташувалися у відпочинковому комплексі „Рута” на березі Чорного моря.

Вже у другій грі першого ігрового дня фестивалю на сцену місцевого кінотеатру довелося виходити львівському „Єталону”. Тож команда мусила забути про відпочинок і готуватися до виступу. На жаль, повністю перебороти хвилювання не вдалося – електроніки помітно нервували на сцені. Жарти, які рвали публіку на Кублку Львова, балувана КВН-івська тусовка сприймала доволі прохолодно. У підсумку „Єталон” – шостий, і головний висновок – для успіхів поза своїм містом команді потрібно ще працювати і працювати.

Результат гри:

1.„Какая разница” (Донецьк) – 16,2
2.„Аварія” (Рівне) – 15,4
3.„Апокалипсис” (Київ) – 15,2
4 – 5. „Перелом” (Ужгород) і „Льготное место” (Суми) – по 14,6
6. „Єталон” (Львів) – 14,2
7. „ДТП” (Луганськ) – 14,0

Увечері того дня виступали ще одні представники Львівщини – дрогобицька „Фіфа”. Команда посіла останнє місце у своїй грі.

У тому, що формат і неформат при КВН-івському залі – поняття відносні, переконалися учасники команди „Новий проект”. Фізикам випало змагатися з харківськими „Гостями города”, які торік пробували сил у чвертьфіналі Галицької ліги. Тоді нестандартні жарти харків’ян наша публіка відверто не сприйняла. Зовсім інша справа виступати перед КВН-щиками – „Гости города” були поза конкуренцією у цій грі. „Новий проект” хоча й нервував помітно менше від своїх земляків з „Єталону”, піднятися вище передостаннього місця таки не зумів.

Загальний підсумок тієї гри наступний:

1.„Гости города” (Харків) – 16,6
2.„Интеллигенты” (Полтава) – 15,6
3.„Бомба” (Млинів) – 15,0
4.„Дай 5” (Житомир) – 14,6
5.„Новий проект” (Львів) – 14,2
6.„5-й угол” (Антрацит) – 12,2

Завершували другий ігровий день змагання за Кубок призерів Асоціації „КВН України”. Задяки другому місцю у Студентській лізі АКУ цього сезону серед учасників цієї гри опинився і наш „Ураган”. Жовто-чорні виступили впевнено, але першу скрипку у грі грала харківська „Первая столица”. Харків’яни показали хороший класичний КВН, тричі змушуючи присутніх підніматися зі своїх місць.

Отож кубок призерів отримує „Первая столица”, в „Урагану” – заслужене друге місце:

1.„Первая столица” (Харків) – 42,2
2.„Ураган” (Львів) – 39,6
3.„Саботаж” (Кременчук) – 39,0
4.„Земляки” (Тараща) – 37,0

Четвер львів’яни завершили символічною посвятою у КВН-щики на березі моря. А наступного дня вирушили до Києва підтримувати „Наблу” на півфіналі Вищої української ліги АМІК.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі