Результат фіналу Студентської Ліги Львова 2012 + РЕПОРТАЖ

Отож, завершився другий сезон Студентської Ліги Львова.

Результат фіналу:
Загорецька Л. С. (НУ Львівська Політехніка) – 19.0
ХоЧеМ (ЛДУ безпеки життєдіяльності) – 17.6
Півтора чоловіка
(ЛНУ ім. І. Франка) – 17.0
Камон (ЛНУВМтаБТ імені С.З. Гжицького) – 16.7
Joker (ЛНУВМтаБТ імені С.З. Гжицького) – 15.5
ТроЄ (ЛНУ ім. І. Франка) – 14.8

Вітаємо нового чемпіона!!!

ТроЄ – команда, яка розпочинала участь в студлізі з чемпіонськими амбіціями, явно розгубила свій запал протягом сезону. На фінал хлопці зовсім розклеїлись, не допомогла навіть нова учасниця команди. Бажаємо їм пошвидше пережити творчу кризу і повертатись у КВНівську сім’ю з новим бойовим настроєм.

Joker – ще одні, без 5-ти хвилин чемпіони минулого сезону не змогли перевершити попереднє досягнення. Можливо через відсутність мотивації, можливо через те, що рівень команд виріс. На фінал вирішили зрадити свому стилю і показати щось схоже на Бомбу з відбивками Вятки. Вийшло цікаво, але, як на мене, не дуже органічно для Joker’а.

Камон – ось, хто зробив висновки з попереднього сезону, хто не розслаблявся, а набирав оберти з кожною новою грою. Не пропустили жодної редактури, тричі переписували домашку, як результат, виглядали дуже приємно! Саме Камон з усіх минулорічних учасників посів найвище місце. Хотілось би побажати їм не збавляти оберти, грати побільше і наступного року в нас буде чемпіон з Ветеринарки 🙂

Півтора Чоловіка – Свят і Макс увірвалися в студлігу перемогою в першій ж грі. Видно було, що команда нова, але учасники вже досвідчені КВНівці. На фінал їм допоміг конкурс “Піраміда”, який проходив в Новояворівську напередодні. Там хлопці мали змогу перевірити матеріал і орендувати дуже молодого “легіонера”. Очевидно, що грати на такому високому рівні, у такому молодому віці – це прямий шлях до успіху. Цього їм і бажаємо!

Хо4еМ – повторили досягненян Joker’а минулого року – в дебютному сезоні стали віце-чемпіонами! Безперечно, команда, яка, крім почуття гумору, має повний арсенал КВНівської зброї: акторську гру, колоритну форму, нестандартне мислення, репетиційну дисципліну, відданих вболівальників і, найголовніше – бажання грати в КВН! Хай вам ще дають побільше звільнень з навчання, і до зустрічі в новому сезоні!

Загорецька Людмила Степанівна
– ще один дебютант студліги, проте, зовсім інший. Команда, яка вже ставала фіналістом львівської ліги вищої по статусу. Відіграли увесь фінал на найвищому рівні, не мали промахів в ні в одному конкурсі – це все показало клас команди. Команди, яка в сезоні не виграла жоної гри, проте на фіналі не дала нікому жодного шансу. Достойний чемпіон!

Вітаємо всіх з закінченням сезону і до зустрічі на нових іграх Студентської Ліги КВН!