Репортаж про четвертухи

Кілька слів про четвертухи студліги від редактора. Загалом, чвертьфінали очікувано виявились менш смішні ніж фестиваль. Мала перерва між іграми + сесія не дала молодим командам розкритись на 100%. Але то не страшно, більшість команд стрес-тест пройшли успішно.

ФГ – “посмішивши” зал на фестивалі, не мали виступати в 1/4, проте, частково своєю наполегливістю, частково через збіг обставин, галичани з’їли міліон нервових клітин редактору і виступили навіть досить не погано. Ще кілька ігор і всьо буде ґуд.
Богдан, скажи шось.

Фрешяк і галичани, виступили на голову вище ніж на фестивалі. Даються взнаки помилки команд-початківців: погана робота зі звуком, повільний рух на сцені, невивчені слова пісні. Зате, вже були акцентовані мініатюри, внятні текстові жарти. Рухаючись таким темпом, не за горами перші перемоги.
Цукерки на паличці Дурукан – це ми поставили пам’ятник Сосюрі

Як ми називаємся? –  хочеться попросити готувати конкурси заздалегіть. Тому, що муз-номер міг мати максимум балів, якби був вчасно проредагований. В команди є потенціал, є бажання, є можливість проявитись в півфіналі.
НЛТУ – Надія Лісів Тут Умирає

Атас!Мєнти!!! – шось вам треба міняти. Після минулорічного півфіналу не бачив тих мєнтів. Зберіться, у вас є акторська гра, є драйв, є форма. Просто додайте більше гумору!
Міліція вас захищає

Takato – найстильніші, та, нажаль, не найсильніші. Все ніби добре, а по гумору не дотягували. І не списуйте “незаход” на то шо в вас інтелектуальний гумор. Навіть інтелектуальний гумор має бути смішний. Шкода на півфінали втрачати родзинку студліги.
Китайські вчені до свого доробку можуть додати хіба підробку

Нуль п’ять – дуже нерівна команда, як по віку, так і по гумору. Від соціально-політичних мініатюр, до пошлих текстовух. Програли візитку і муз-номер, проте виграли розминку. Але якщо є розминка, то буде і все решта. Головне – відповідально готуватись і вчасно редагуватись.
Україна 2018 рік.
– Мамо, ви чого газ не виключаєте? Ми ж за нього так дорого платимо?
– Доню, мама за цей газ 7 років від дзвонка до дзвонка!

Без ГМО – приємне здивування першої гри. Незважаючи на неповний склад, дуууже сподобалась візитка. Правильно побудована, динамічно відіграна і вдала пародія на Дроздова. Мали і гарний муз-номер, проте не зіграли його.
О Палмолів, мій ніжний гель, ти для корів, не для людей

Jokerдо останнього моменту не бачив їх візитки, напевно її і не було. А те, що було, було чітко зіграно, але не дуже смішно. Зате музичний номер мені сподобався. Не оригінальна ідея, але Юрин вокал – неперевершений.
Сіла птаха, сіла птаха на 7 років

Такі Простідля мене були одними з фаворитів другої гри. І їх візитка це довела. Навіть без капітана, команда добряче насмішила зал. А от муз-номер вийшов не найкращий. І тренуйте розминку!!
Як умру то… а я не помру, тому я Заповіт далі не вчив

Один з половиною чоловікагран-прі фестивалю, підсилившись “блондином” повинні були доводити свій статус. І їм це не зовсім вдалось. Можливо через чужого звукача, можливо через слабший матеріал… Але хлопці молоді,  тому, без сумніву, ще попсують нерви конкурентам в півфіналі.
– Я вам приніс свій новий альбом
– А чому на ньому Павло Зібров?
– Просто чистого диска не було, то я приній той, що не шкода

Загорецька Людмила Степанівнастарий новий учасник Василь і компанія показали дуже цілісне та стильне привітання з накачаним сексі тілом містера Політехніки і завершили чудовим номером про вуйка Йосипа, яких на сцені то 2, то знов 1.
А що ви думали? Якщо на Сцені Сталін, то зараз жарти про нього почнуться?

ТроЄ – не перестають мене дивувати з кожною грою. Нова форма, вихідний танець!!! Візитка була дуже крута. На розминці кілька разів вдало відповіли ну і муз-номер… Пічяльно було.
Ліричний відступ:
Звертаюся до Трьох і до всіх команд загалом: будуйте суцільні номера на жартах, а не на безкінечних діалогах “ніачьом”. 
Спочатку придумайте ідею. Потім додайте 10-12 текстових жартів на ту ідею, потім, якщо конкурс музичний напишіть пісні на цю ідею. Пісні беріть короткі, прості і всім відомі. І аж тоді складайте з текстовух і пісень номер. Кожне зайве слово, яке не несе в собі сміху – має бути вирізане з домашки, СТЕМу, муз-номера. По смаку ще можете розбавити візуалками.
Кінець ліричного відступу.
Мамо, мамо, там мило ходить по кухні, варить їсти, прибирає, мене зачесало!!
– Ну так це ж господарське мило

Камон – Львівські VIPи не брали участь в фестивалі, бо виступали на фестивалі Аграрної Ліги КВН АКУ в Харкові, зекономили трохи матеріалу і вистрелили в візитці. Розминка була на четвірку і муз-номер наповнений яскравими образами та вдалими жартами приніс нам першого переможця у чвертьфіналах!
А ми п’ємо, а ми п’ємо, а ми п’ємо, п’ємо, п’ємо.
Бо наш футбольний клуб … Карпати 🙁

Хочемлідери рейтингу на сьогодні, команда яка ще на оголошенні викликає шквал овацій з балкону. Відкривали і закривали гру. Візитка на рівні, цікаві ситуації та дуже впевнена та яскрава акторська гра. Виграли розминку! Залишалось лише дограти муз-номер. До слова, він був не надто смішним, проте, попадав на 100% у формат конкурсу і, відповідно, не міг отримати кардинально низькі бали. Дуже тішить, що цього року дебютанти можуть втерти носа іменитим суперникам. Головне на півфінал не розслаблятись!
І на завершення, коли ви прокинулись і побачили в хаті язики полум’я. Головне не панікуйте, не кричіть… БІЖІТЬ!!!

Всім дякую за увагу, коментуйте звіт, це нам збільшує відвідуваність:)
Грайте в КВН!

Підписатися
Сповістити про
guest

22 Коментарі
Новіші
Старіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Камончики дорогі ви краще мовчіть про "позичені" жарти, це так порада, дуже корисна порада. А то самі ж знаєте якшо будете чемні то і до вас будуть чемно відноситись. Одного разу команда Нокдаун (ЛНАУ) показала стем Наслідків, а в тому залі була людина яка Наслідків поважає, одна єдина людина, прикиньте? І вона то їх (Наслідків) і запитала, шо за двіж? Неприємно коли люди сваряться.

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!.ДЖОКЕР!!!!!!ДЖОКЕР!!!!!!

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Треш і до піраміди добрався!!!

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

КАМОН
-мацевко грабує банк

ТАКІ ПРОСТІ
-пограбування банку за участю мацевка

філ зе диференс?

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Цей допис видалено адміністратором блогу.

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

І окреме прохання до редакторів..вирізайте явні жарти про бухло наркоманів політику і секс…
Я як глядач другого півфіналу хочу сказати шо вже всіх політиків давно обіграно і шось нове придумати це неоригінально…З Тимошенко жарти теж вже неактуальні…а про дибіла президента жарти вже надоїли..досить людям нагадувати ш овін такий…він і сам без квну сам встигає про себе нагадати!!!Думаю редактори візьмуть до уваги це повідомлення..Дякую…Чистіть гумор від шлаку!

Vitaliy Kremin'
Vitaliy Kremin'
12 роки тому

е альо, шо за фігня почалась? всі неабасновані коментарі буду витирати нах

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

а 0.5 бики

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

wt njxyju що в перекладі з розкладки це точно…

CraZy Energy
CraZy Energy
12 роки тому

шановне паньство не сваріться!
гумор має бути різний…
не бакланьте один одного!…
кожна з команд дуже старається…а все для чого??? для глядачів!!!

П.С.редактори чудові…ви ще на зліших не попадали!

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Кетчуп должен сідєть в банке…..а не на сцені показува квазі-інтелектуальний гумор!

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

В мене на районі таких як кетчуп просто мастять на батон і їдять..

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

<<<останній комент найінтелектуальніший,уважуха брат, ти дастоєн луччєго!

Я б сказав чого ти достоєн,але місце головного комбайнера на фермі вже нажаль зайняли,такшо не скажу

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

На заставці статті не обовязково ставити ведучого)) Вот поставте найінтелектуальнішого квн-щика містера Кевича Арігато!

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Дядьку, (до kevych) якби я був редактором – ви б взагалі не виступали. При "розборі польотів" до вас не було взагалі ніяких претензій, це напевно тому, що з вашим сценарієм – помилитися нереально, хіба що забудеш слова 🙂 На мою думку, команда стиль у фестивальний день мала б бути "Загорецька" У них хоча б якийсь двіж на сцені є, в порівнянні з вами. Так що не ображайте редактора і інші команди. Вчіться програвати, це також треба вміти 🙂

Володимир Андрєєв
Володимир Андрєєв
12 роки тому

останній комент найінтелектуальніший,уважуха брат, ти дастоєн луччєго!

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

ну блін кетчуп собі нагліє….
цікаво чи він каже арігато після того як його гопота піз*ячить на районі)))))

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

Сапожнику – respect! простий,але найяскравіший персонаж.

Anonymous
Anonymous
12 роки тому

так…тут щось погарячіло…kevych, особиста думка аноніма така, що в вашої команди і ваших жартів є такий стиль, який не завжди розуміє глядач, тому не варто злитись на інших,а задуматись і працювати, в першу чергу, над собою. Ви себе високо ставите, навіть дуже, але те, що простіше, люди сприймають краще. Не хочу вас цими словами обідити.
Καλή σας!

kevych
kevych
12 роки тому

"бо якби я редагував за принципом "несмішні для мене виступи переписувати" – то 70% команд би не виступали."
або писали б більше жартів і вчилися б жартувати про шось крім гамасні і наркотиків…
от чесно кажу, думав, шо редактори вирізають всьо несмішне

Vitaliy Kremin'
Vitaliy Kremin'
12 роки тому

стоп-стоп. редактор і досвідчений квнщик це трохи різні сторони. редактор (в студці, не в комерційних лігах) оцінює жарти команди ВІДНОСНО ІНШИХ жартів команди. я вам і позабирав, то що випадало з виступу. редактор не скаже вам – весь ваш виступ фігня, переписуйте, бо в інших команд смішніше. це може сказати журі після гри.
а якшо хочете почути мою думку, як досвідченого квнщика, то так і питайте. "як тобі наш виступ?"
бо якби я редагував за принципом "несмішні для мене виступи переписувати" – то 70% команд би не виступали.

kevych
kevych
12 роки тому

вибачаюсь за нахабство. але я вважаю, шо якшо інтелектуальні жарти не смішні, то їх варто вирізати на редактурі, а не казати про то після гри. бо для мене редактура – це оцінка матеріалу досвідченим квнщиком, до думки якого я прислухаюсь..
так само і "пошлі текстовухи" можна легко викорінити з сценаріїв команд.
аріґато.