Фінал сезону 2010/2011

У вівторок, 29 березня о 18:00 у Міському Палаці Культури імені Гната Хоткевича пройшов ФІНАЛ СТУДЕНТСЬКОЇ ЛІГИ КВН ЛЬВОВА!
Результат:

13.8 – “ВАЛЄРА” – команда КВН Львівського національного університету імені І. Франка
13.6 – “JOKER” – команда Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького
13.2 – “НАЙС” – команда Львівського національного університету імені І. Франка
13.2 – “ТРОЄ” – команда КВН Львівського національного університету імені І. Франка
13 – “PAZITIFF” – команда КВН Національного університету «Львівська Політехніка»
10.8 – “АТАС!МЄНТИ!!!” – команда Львівського державного університету внутрішніх справ

Для початку невеличкий ліричний відступ
На правах редактора, не можу не сказати, що дуже прикро бачити те, що відбувалось після гри і ще триває досі. Адже я не просто так збирав команди перед грою і говорив/просив/радив поводити себе достойно у випадку будь-якого результату. Саме це відрізняє професійні команди КВН від команд, які лише починають свій шлях у КВНі.
Кінець ліричного відступу
Моя суб’єктивна думка + моя оцінка

Атас!Мєнти!!! – здавалося б фінал – час коли треба зібратись і показати все на що спроможні, але у випадку цієї команди все вийшло якраз навпаки, саме до фіналу вони були найменш готові. В результаті, навіть їх шалена група підтримки не підтримувала їх, як раніше. (від мене, 5 + перші сходили на біатлоні + 6)
— А шо то ми тут стоїмо? Ковбаскою, м’ясцем, яєчками торгуєм?
— Товаришу міліціонер, дайте людям спокійно паску посвятити!

Pazitiff – як і попередня команда, були гірше підготовлені, ніж на півфінал. Візитка – непогана, біатлон – слабо і з вирізаними жартами, домашка – без розривів. (від мене, 5 + п’яті на біатлоні + 6)
Студентська Ліга – це унікальна ліга, адже вона – єдина ліга у Львові, яку ще не вигравала Набла 

ТроЄ – перша справжня гра за цей сезон. Хлопці відкривали гру і зробили це на відмінно. Візитка – внятні мініатюри, динаміка, впевненість. ДЗ – новий-старий учасник, якого приємно було знов бачити в команді, хоч і в ролі коня. Мінуси – домашка, як набір мініатюр. (від мене, 6 + 3 або 4 на біатлоні + 6)
3км не вистачило спортсмену до перемоги у забігу на 3 км

Найс – після славнозвісного фіналу УО-2009, щось не щастить їм на інших відповідальних фіналах. Візитка – в стилі старих добрих Найсів. Однозначно виграти тріатлон. ДЗ підвело, як і на півфіналі Галки минулого сезону. Багато жартів, проте, без розставлених чітких акцентів, а через то і без розривів. (від мене, 6 + виграли тріатлон + 6)
Жителі села Волиняки подивились Київ-фешн-week і обурились. Вони кожного року ходять з вертепом

Joker – ідеально побудована вся гра. Візитка – бомбовий вихід з гігантським кроликом, динаміка і розривний номер в кінці. Тріатлон – неоднозначно, дуже довго команда народжувала цей конкурс, від чого були слабші жарти. ДЗ – сюжетна лінія, актуальна тема, справжні музичні номери. Мінуси ДЗ – занадто “внутрякові” жарти, які не вивезеш за межі Львова. А загалом – дуже тішить команда, про яку я до студліги нічого і не знав. (від мене, 6 + 2 або 3 на біатлоні + 7)
В дитинстві до Світлани Лободи приходила губна фея

ВалЄра – чемпіони першого сезону Студентської Ліги КВН Львова. Візитка – в свому стилі, з несподіваними жартами та яскравими персонажами. Мега-розрив в кінці. Тріатлон – неоднозначно, проте, однозначно не на перемогу. ДЗ – класичне КВНівське домашнє завдання з темою, костюмами, піснями і відмінною грою. (від мене, 6 + 2 або 3 на біатлоні + 7)
А наступна мініатюра для тих, хто знає, як називається професія дядька, який стукає молоточком по колесах поїзда

Вітаю всі команди з завершенням першого сезону Студентської Ліги КВН Львова та з першим чемпіоном!
Грайте в КВН!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі