Чвертьфінали Студентської Ліги КВН Львова

Результати першої 1/4:
Pazitiff -16
Валєра – 14.8
ТроЄ – 13.8
Закомпо100вані
– 13.4
Без ГМО – 12.6
Без Свідків – 12.4Результати другої 1/4:
Найс та Joker – 15.6
Атас Менти – 14.4
Такі прості – 14
На щастя – 13.8
Гальорка – 11.2
Далі проходять: Pazitiff, Валєра, ТроЄ, закомПО100ваНІ, Найс, Joker, Атас Менти, Такі прості, На щастя.


Коротенький репортаж по всіх командах:


Без свідків – дуже молода команда, яка складається в основному з першокурсників. Як вони самі зізнались, перша репетиція була лише за день до гри. Це сказалось і на результаті і на виступі команди. Проте запам’ятались мініатюрами “Я з малою”, та “несе Галя розтвор”.
Без ГМО – ще одна молода команда. Пройшла до чвертьфіналу без відбіркових змагань всередині ВУЗу, через що мали менше досвіду і матеріалу. Дотого ж відкривали гру, а це завжди важко. Запам’ятались мініатюрами про Маріо, та виступом В. Ф. Януковича, якому те що він би хотів сказати написав редактор.
Гальорка – команда, яка теж пройшла до чвертьфіналу без відбіркових змагань всередині ВУЗу, проте виглядала досить злагодженою і динамічною. Не вистачило трохи жартів. Розказали, що у Київському Університеті Культури і Халтури, відкрили факультет кропивознавства.
закомПО100ваНІ – збірна з кількох команд з Ветеринарного Університету. Завдяки змаганням всередині ВУЗу мали перевірений матеріал і трохи досвіду. Показали, як Олімпійський вогонь проносили Левандівкою і Львів майбутнього, де на вході в Криївку завантажують по 5 мегабайт медовухи.
На Щастя – команда з дещо нетрадиційним і своєрідним гумором, що зіграло їм тільки на користь. Підвела розминка і непощастило, що у команди, яка виступала перед ними, були проблеми зі звуком. Заспівали дуже логічну пісню – “Мур, мур, мур – ми стадо котів” і провели бліц-опитування: “Або пан? – Або пропан. Рука руку? – Бриє”.
Такі Прості – якраз ті, у кого виникли проблеми зі звукорежисером. Проте фронтмен відігрував як міг, сам собі наспівував, сам відбивав жарти ще й встигав грати свої ролі. За це, незважаючи на невдалий останній конкурс, заслужили непогані бали. Запам’ятались піснею “18 мнє уже”, яка після того, як їй виповнилось 37 років вже не попса, а реальний мужик, а також словом атавеменікунфоль (якось так, прим. ред.)
ТроЄ – порівняно з іншими – дуже досвідчені 4-ро, які мають свій сформований стиль і не зраджують йому. У візитці В. Ф. Янукович побажав всім “We wish you a Marry Christmas and a Hemingwei”. В Д/З показували Київську Русь за 2 години до хрещення.
Атас!Мети!!! – команда з підтримкою, якій би позаздрили вчора навіть Карпати! Чудово відкрили другу гру. І не гірше виступили у Д/З. Запам’ятались піснею про зооехніка про зозульок і правдивою відповіддю на розминці – “хочеш їздити випивший? поступай до нас!”.
Валєра – жіночий колектив, інколи жіночі жарти, інколи не зовсім – зате завжди смішно і влучно. Жіночий гоп-стоп “Є якіта груди? Ану папригай!?”, і очікування Миколая самою Валєрою, не залишили зал байдужим.
Найс – хлопці просто на розслабоні і досвіді зайняли заслужене перше місце. Перевірені жарти, впевнена розминка, “па жизні лох, а так бухгалтер” – рецепт перемоги від неадекватних пацанів з жосткими мініатюрами.
Pazitiff – ще одні досвідчені КВНівці. Прийшли, зіграли, перемогли. “Всьо правільна сделалі”. Потішили крилаті вислови “На Ютуб мене голим” і “Іріну Фаріон мнє в сосєді!”.
Joker – мабуть найнеочікуваніший результат – поділили перше місце з Найсами. Драйвова, швидка візитка, дуже хороша розминка і непогане Д/З про історію двох братів, які добирались до клубу Галактика, через ліси, завірюхи і попри польський кордон.
Рейтинг півфіналістів, за яким буде розподілено команди по двох іграх:
Pazitiff -16
Найс – 15.6
Joker – 15.6
Валєра – 14.8
Атас Менти – 14.4
Такі прості – 14
На щастя – 13.8
ТроЄ – 13.8
закомПО100ваНІ – 13.4
Всіх вітаю, до зустрічі на півфіналах!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі