Початок

Студентьска Ліга КВН Львова – ініціатива групи квн-нівців з Асоціації КВН Галичини, а також Студентської Pади Львова. Метою ліги є проведення змагань між командами усіх ВУЗів Львова, які погодятсья брати участь.

Мета і цілі – навчання молодих і амбітних людей та виховання нових, самобутніх команд на зміну старшим, досвідченішим командам.

Схема турніру.
Студ-ліга складатиметься з 2-ох етапів. 1-ий кваліфікаційний та 2-ий – власне студ-ліга. Кваліфікаційний етап – це внутрішньоВУЗівські змагання на зразок Університетської Осені в ЛНУ І. Франка. У цих змаганнях ВУЗ визначає переможця і він (а можливо і 2-е місце) стає учасником чвертьфіналу студ-ліги. Другий етап – чвертьфінали, півфінали та фінал – проходить за звичною схемою, проте вже з учасниками – переможцями кваліфікаційного етапу. Перший етап уже стартував і пройшов у кількох ВУЗах. Наступний крок – чвертьфінали. Орієнтовні дати – середина грудня. 2 гри по 6 команд. За результатами в півфінал проходять по 4 з кожного чвертьфіналу. Трохи незвично? Так, але ліга, передусім, має навчальний характер, тому організаторам важливо, щоб молоді команди якнайбільше грали на сцені, проходили редактуру, придумували жарти і “варились в КВНі”.

Редактура.
Дуже важливий етап студ-ліги, який, переважно, залишається поза глядацьким оком. Проте, саме на редактурі команди мають реальний шанс навчитись грати в КВН. Тому, що редактори – це досвідчені КВНівці, і вони поділяться досвідом та вбережуть команди від перевигадування “колеса” та від наступання на одні і тіж граблі. Як результат – команда в свому розвитку зекономить безліч часу, а можливо роки – просто спілкуючись з редакторами.

Що на нас чекає найближчим часом?

Середина грудня – чвертьфінали студ-ліги, які проходитимуть напевне у нейтральній установі (або Палац Культури або навчальний заклад який не заангажований у перемозі свого представника). Далі, лютий – півфінали, та 1 квітня – грандіозний фінал з визаченням чемпіона Студентської Ліги КВН.

Грайте в КВН!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі