Репортаж з фіналу Галицької Ліги КВН

18 грудня, 18:00 ЛКОЦ ім. О.Довженка – Фінал Галицької Ліги КВН 2011!

Результат:

1. VIP (Тернопіль) – 18.0
2. Оптом дешевше (Тернопіль) – 17.2
3-4. ВалЄра (Львів) – 16.4
3-4. Хватило не фантазії (Мукачево) – 16.4
5. Найс (Львів) – 15.2

От і завершився черговий сезон Галицької Ліги КВН. Безкомпромісний, непередбачуваний та незмінно веселий. Завершальним акордом хотілося б відзначити ті команди, смішили нас увесь сезон та зіграли у фіналі.

Найс (Львів) – після минулорічної зупинки за крок до фіналу, цьогорічний добір у фінал з 2-го місця став чи не найбільшим досягненням команди. Здавалось би, хлопцям слід було зібратись і видати найкращу гру у свому житті, проте сталося навпаки, хлопці зібрались, але очі не горіли. Грали на перевірених ходах, місцями і на перевірених жартах. Домашнє завдання, хоч і не було дуже музичним, але подобалось людям, які ніби дякували команді за хороший сезон. На мажоній ноті завершивши виступ, жосткі пацани, на жаль, посіли останнє місце.

Хватило не фантазії (Мукачево) – дебютанти львівської сцени, вихором пролетіли сезон і першими опинилися в фіналі. Проте, тими “Фантазерами”, якими зал запам’ятав їх після першої гри, вони вже не були. Розгубили по ходу сезону свою динаміку та закарпатську родзинку. Хлопці впевнено зіграли візитку, виграли розминку, несправедливо (на мою думку) вилетіли у другому колі біатлону, але ложкою дьогтю стало домашнє завдання. Саме воно не дозволило мукачівцям піднятися вище в загальному рейтингу. Поділили 3-тє місце з ВалЄрами.

ВалЄра (Львів) – чемпіон студліги показав всім скептикам, що студліга – це повноцінна “кузня кадрів” для західно-українського КВНу. Дівчата чи не найбільше хотіли перемогти у цій грі. Що довела хмара реквізиту та цілий другий курс медичної академії на допомозі у домашньому завданні. Трохи підвів біатлон і посередня оцінка за візитку. Проте домашнє завдання, як на мене, було найкращим. По всіх канонах “великого” КВНу. До зустрічі у новому сезоні, адже “Галицька Ліга теж жіночого роду” (с)

Оптом Дешевше (Тернопіль) – вдруге другі, майже як Піраміда. Шкода, що зелено-чорним не вдалося перемогти, адже, це одна з найсимпатичніших команд Галки, ріст якої львівські глядачи мають змогу спостерігати вже не перший рік. Щиро сподіваємося побачити тернополян і наступного року. А також, вболіваємо за них у інших лігах.

VIP (Тернопіль) – беззаперечні фаворити від найпершої гри, двічі чемпіони! Несподівано поступилися у півфіналі ВалЄрам, проте, на фінал зібрались, підсилили склад співаками-музикантами і, як результат, отримали майже максимум за усі конкурси. Дякуємо за участь у сезоні, та за те, що давали можливість молодим львівським командам повчитись грати в КВН та перемагати!

До нових зустрічей на іграх Галицької Ліги КВН!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі