Півфінали Студентської Ліги Львова

\"

22 та 23 лютого відбулись півфінали Студентської Ліги Львова.

1-га гра
Найс – 20.6
Атас!Мєнти!!! – 19.2
Валєра – 18.6
закомПО100ваНІ – 17.8

2-га гра
Joker – 20.6
ТроЄ – 18.8
Pazitiff – 18
Такі Прості – 16.2

Коротенько про півфінали, суб\’єктивна думка редактора.

Такі Прості – своєрідна команда зі своєрідним гумором. Має свій стиль, що є великим плюсом для кожної команди КВН. Мінус – брак досвіду та динаміки конкретно у візитці на півфіналі. Як редактор, хотів би поставити цю команду у приклад всім іншим учасникам студліги, адже вони присилають матеріал справно і вчасно.
Для того, щоб стати воїном армії СС, Гарі Потеру бракувало ще одної закарлючки на лобі

закомПО100ваНІ – команда, яка показала найбільший ріст після чвертьфіналів. До останнього конкурсу йшли на другому місті, завдяки правильній візитці та впевненій розминці. Проте, конкурс СТЕМ – не відповідав формату, тому оцінки за нього були найнижчі. Мініатюра \”мій тато викладач – тому у мене руки-гроші\” одна з найяскравіших у першій грі

ТроЄ – найнедисциплінованіша команда, яка дозволила собі поставити жарти вирізані на редактурі. Проте, журі було не таке категоричне (як я. прим. редактора) і дало команді шанс показати, чого вони дійсно варті у фіналі. Загалом, виступили на свому рівні, цікава візитка, досить непогана розминка, сильне відео і недорепетируваний СТЕМ, проте з гарним реквізитом і на актуальну тему.

Валєра – \”бабська\” команда:) з яскравими персонажами і нестандартним гумором. Чудова візитка, не зовсім вдала розминка, гарне відео, і чуть-чуть недограний СТЕМ з трейлерами. Запам\’яталась підводка про те, що після наступної мініатюри коні в захваті зроблять отак (ну то тре дивитись 🙂

Атас!Мєнти!!! – команда, яка рухаєтсья семимильними кроками. Даютсья взнаки поради досвідчених наставників. Зауважень практично немає.

Pazitiff – дуже професійна команда, порівняно з іншими командами студліги. Прийшли на редактуру, виступили, 2 мінімальних зауваження і пішли готуватись до гри. Як на мою думку, були фаворитами гри, проте, не зовсім форматне відео і виступ одразу після Єталону в \”не дуже розігрітий\” зал зіграли злий жарт з командою. Найяскравіший спогад з усіх півфіналів – геніальний номер про батьків випускний в школі!

Найс – жосткі пацани вкотре довели, що вони не тільки жосткі, але і смішні. Візитка на свому рівні, дуже вдала розминка, смішне відео і недорепетируваний СТЕМ, з деяким перебором \”внутрякових\” тем. Фаворити фіналу, якщо не розслаблятсья і старанніше попрацюють.
– А як ви ставитесь до космічного сміття?
– Шаттл, який зник у чорній дірі, знайшли у дрогобицькій ковбасі

Joker – дебютанти ігор в Асоціації КВН Галичини, 2 гри – 2 перемоги. Найкраще відео півфіналів. Поки що кандидати на команду відкриття студліги, а якщо добре попрацюють, то і на перемогу.

Зустрінемось на фіналі! Грайте в КВН!
 

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі