"Авокадо" – володар Малого Літнього Кубка ліги ОТКЛІК

Після двох успішних ігор в 1/6 і 1/4 фіналу ліги ПОЛКА (яка є підлігою ліги ОТКЛІК) команда “Авокадо” (Львів – Млинів) була запрошена на Літній кубок ліги ОТКЛІК в Одесі. Результат наступний:

1. “Аржанова, 12” (Дніпропетровськ) – Великий Літній Кубок.
2. “Гостиница “Киев” (Київ-Кривий Ріг).
3. “Авокадо” (Львів-Млинів) – Малий Літній Кубок.
4. “Эвертон” (збірна міст над Бугом).
5. “Порто-Франко” (Одеса).
6. “Супер-класс” (Київ).
7. “Ударная волна” (Київ).
8. “Котлеты моей жены” (Миколаїв).
9. “Один в поле Хоттабыч” (Харків).
10. “Торгаши-Ж” (Київ).

Обігнавши команду “Торгаши-Ж”, львівсько-млинівська збірна отримала запрошення до півфіналу ліги ОТКЛІК. Додамо, що перше і друге місце розділили всього лише 0,1 бала.

Звіт від Чорного:

Серця трьох. Літній Кубок
В ролях: Ден Мандзюк, Ольга Клінова, Саша Чорний.
В епізодах: Світлана Юрчук, Женя (Супер-клас)
Режисер: ОТКЛІК
Фото: Cветка Бильская

Щоправда головних героїв нашого рімейку об\’єднував не \”любовний трикутник\”, а команда Авокадо (Львів-Млинів), любов до КВНу, бажання одразу попасти в 1/2 фіналу ліги \”ОТКЛІК\”, ну і звісно ж здобути сам Літній Кубок. На шляху до здобуття поставлених цілей головні герої повинні були пройти важкі випробування: Оля пройшла всі, я наголошую ВСІ (як за програмою школи, так і не заплановані \”трешинги\”) випробування, Денис спробував себе у якості тренера по написанню гумору: \”Пишіть смішне і грайте в розминку\”, ну а на моєму шляху стала робота. Пройшовши всі ці квести, в суботу 31 липня, ми вийшли на фінішну пряму, на якій на очікували візитка, розминка, біатлон (прям як вода, вогонь і мідні труби). І якщо стартанули не так вже й добре, а саме з активом 4,2, то розминку відіграли гарненько, аж на максимум 6,0 і завдяки цьому наздогнали лідера – \”Аржанова, 12\”, як то казала одна молода і перспективна команда з Москви: \”Ноздря в ноздрю идем.\” В заключному конкурсі Оля героїчно добралась до фіналу і поступилась лише переможцю гри. В результаті 2ге місце з відставанням 0,1, Малий Літній Кубок і право грати в 1/2 фіналу ліги \”ОТКЛІК\”.
Ось так завдяки Денису і Олі я почав щось досягати в КВНі.

Джерело: Авокадо
Фотки: Авокадо

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі