Ну нарешті! Конкурси і теми фіналу Кубка Галицької ліги

Є дата фіналу.
З радістю повідомляємо, що фінал відбудеться 3 березня, в МПК ім. Г. Хоткевича. Початок гри о 18.00.

В країні епідемія і карантин, а ми далі думаємо про КВН. Команди три тижні відпочивають від навчання – часу для підготовки смішних конкурсів є вдосталь. Отже, у фінал Кубка Галицької ліги сезону 2009 року запрошуються команди:

«Абзац» (Рівне),
«Найс» (Львів),
«Смайли» (Скадовськ),
«InTeam» (Івано-Франківськ),
«Basta» (Львів).

Кубок Галицької ліги – це вам не якась там прем’єр-ліга, і навіть не чемпіонат АКУ. Тому двох чемпіонів не буде. Якщо дві і більше команди наберуть однакову кількість балів, доведеться згадувати ваші попередні «звитяги». Отож, вище місце матимуть ті, хто набрав більше рейтингових балів у трьох (а в когось менше) відбіркових іграх.

Тепер про конкурси. Тема гри – «Казковий фінал». Сподіваємося, ваша підготовка відповідатиме темі і гра таки справді вийде казковою. Читаємо все і до кінця!!!

1. Візитка – «Жили-були». Тривалість – до 5 хвилин. Зверніть увагу – не привітання, не фрістайл, а саме візитка. Тому ваше завдання – якомога повніше розповісти про команду, її учасників, місто чи навчальний заклад, який вона представляє. Не мені вам розповідати, які теми мініатюр і жартів наші редактори люблять, а які нещадно вирізають. Творимо, творимо і ще раз творимо, творимо!

2. П’ять новин. Неважко здогадатися – від вас вимагається п’ять банальних текстових жартів. Ускладнимо завдання – кожна новина повинна мати певну тему. А саме:
Перша – новини науки.
Друга – новини мистецтва.
Третя – новини спорту.
Четверта – новини кіно.
П’ята – новини Африки.
Новини на інші теми (або штучно прив’язані до тем) відкидатимуться ще на попередній редактурі. Звісно, редакторам бажано принести хоча б по кілька жартів на кожну тему – аби було з чого вибрати.
Після читки текстів настане другий етап цього конкурсу – кожна команда матиме свого рецензента з журі, який поставить їй два запитання, навіяні почутим. Команда повинна в режимі бліц-розминки спробувати смішно відповісти. Журі оцінюватиме як самі жарти, так і відповіді на запитання.

3. Три в одному «Ось і казочці кінець». Тривалість – до 5 хвилин. Така собі суміш домашнього завдання, відеоконкурсу і конкурсу однієї пісні. Відео (до 2 хвилин) – обов’язково самозйом (з учасниками команди в кадрі)! Пісня – обов’язково смішна! Заспокойтеся, це не фінал телевізійної ліги, де від вас потрібна плаксива фіналка. Журі оцінюватиме саме гумор, а не пафос. Знову ж таки ускладнимо ваше завдання – кожна команда отримає конкретну казку, кінець якої їй потрібно буде показати у цьому конкурсі. Отож…
«Абзац» готує своє потрійне бачення казки «Івасик-телесик»,
«Найс» – «Лисичка та журавель»,
«Смайли» – «Коза-дереза»,
«InTeam» – «Солом’яний бичок»,
«Basta» – «Кирило Кожум’яка».
Усі три частини конкурсу повинні бути прив’язані до вашої казки. Мінятися казками не можна. За відхилення від теми – штраф!!!

І ще одне. Ми ліга експериментальна, тож будьте готові, що ближче до гри конкурси будуть дещо змінені. Не лякайтеся, на вашу підготовку це аж ніяк не вплине.

Ну і головне! Команди, які за шість годин до заявленого в афішах початку гри будуть не в змозі показати «на ногах» свою програму до гри допущені не будуть! Це я всерйоз і надовго.

Отож, як каже один друг всім відомого вам Жогла – пишіть смішне. Надсилайте це смішне на вивчену напам’ять електронну скриньку Чорного avokado@kvn.lviv.ua, ну а вже по приїзді до Львова за вас своїми добрими ножницями для обрізання кутикули візьмуться гуру гумору Жогло і Мортал. Всім успіхів і, головне, не хворійте.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі