Третій тур Кубка Галицької ліги КВН. Є ДАТА!

Шановні друзі, раді вам повідомити, що третій тур Кубку Галицької ліги відбудеться 25 жовтня. Запрошуються як учасники перших двох турів, так і нові колективи. Як показує приклад команди “Найс”, аби потрапити у трійку лідерів в загальному рейтингу, достатньо виграти всього лише одну гру. Внесок за участь – 250 гривень.

Тема гри – “Львів – культурна столиця України?”. Пропонуємо вам підготувати наступні конкурси.

1. Візитка“Шановна комісія…”. Тривалість до 5 хвилин. Виступаємо перед уявною комісією, яка і повинна оцінити культурність – цього разу вашої команди. Обов\’язково повинна бути хоча б одна смішна (!!!) пісня. На початку, в кінці, посередині – не суттєво. Ну а окрім того – маса смішних і несподіваних мініатюр, текстів, пародій тощо. Якщо раптом хтось надумає вплести все це у спільний сюжет – ціни вам не буде.

2. Біатлон. Готуємо якнайбільше текстових жартів довільної тематики. На сцені переможцю потрібно буде прочитати 12 – 15 текстів. Рекомендуємо показати редакторам хоча б удвічі-утричі більше.

3. Озвучка мультфільму“Євро-2012”. Тривалість до 3 хвилин. Качаємо мультик з інтернету, шукаємо цікавий фрагмент і накладаємо на цю картинку несподівані тексти. Саме несподівані – будьте готові до того, що ідея озвучити історію, як Чіп і Дейл врятували львівський стадіон, прийде не тільки у ваші ясні голови.

4. СТЕМ“Гоголю і не снилося”. Тривалість до 4 хвилин. Беремо класичний сюжет (шукайте його в підручниках зарубіжної літератури або інтернеті) і шукаємо несподіваний поворот – або осучаснюємо п\’єсу, або вводимо героїв у несподівані обставини, або… Пам\’ятаємо, що в абревіатурі “СТЕМ” буква “Т” означає “театр”. Тож готуємо мініатюрну театральну постановку. Пісні не вимагаються (СТЕМ може обійтися і без них), єдина сюжетна лінія – обов\’язкова.

Розминки не буде, тож результат залежатиме тільки від рівня вашої підготовки – жодних несподіванок. І пам\’ятайте, журі оцінює не тривалість виступу і не кількість жартів, а насиченість гумором. Редактори вже готові приймати вашу творчість через інтернет. А хто буде готовий показатися на ясні очі раніше, ніж у день гри – просимо дуже.

Ні пуху, ні пера!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі