Шкільний чемпіонат по гумору

1 грудня в МПК ім. Г. Хоткевича відбулась гра в рамках шкільного чемпіонату по гумору. Результат:
4-5 місце: Он-лайн (Рава-Руська ЗОШ №1) – 11,2
4-5 місце: 50на50 (Львів ЗОШ №96) – 11,2
1-3 місце: КОНТРАСТ (Львів СЗШ №92) – 14,2
1-3 місце: ТРИ ДЕ (Новояворівськ ЗОШ №1) – 14,2
1-3 місце: Шу-Ша-Ва (Новояворівська ЗОШ №3) – 14,2

Кілька слів про гру від редактора Ольги Мерзлікіної:
Команда “Он-лайн “(Рава-Руська ЗОШ №1)
Молоді та енергійні школярі, які з допомогою своїх наставників досить не погано проявили себе і показали хороший результат, це при тому, що у їхній школі навіть немає сцени. Трошки не вистачило впевненості і досвіду. Ви великі молодці, продовжуйте у тому ж дусі і у вас все вийде!

Команда “50на50” (Львів ЗОШ №96)
Перспективні, юні восьмикласники та восьмикласниці. Впевнено боролися і не марно, адже їхня представниця отримала кубок “краща актриса”. Відразу видно було, що виступають не вперше, зібрані і наполегливі справжні бійці з Сихова. Працюйте, працюйте і ще раз працюйте і результат не змусить чекати.

Команда “КОНТРАСТ” (Львів СЗШ №92)
Хлопачки дуже здивували, адже те, що ми побачили перший раз і те,що вони видали на сцені заслуговує на оплески. Повністю віддалися справі і взяли до уваги все, що радили редактори.
Залу відразу прийшлись до вподоби, впевнено тримались на образах до кінця. Так тримати!

Команда “ТРИ ДЕ” (Новояворівськ ЗОШ №1)
Показали себе, як досвідчена, креативна та злагоджена команда. Достойно представили свою школу і себе, як досить сильних конкурентів, адже боролися в результаті за перше місце.
Співоча, різнобарвна команда з Новояворівська. Працюйте і можливо в наступному році перемога чекає саме на вас!

“Шу-Ша-Ва” (Новояворівська ЗОШ №3)
Ну і наші переможці. Маленькі актори, які можуть злегкістю скласти конкуренцію дорослим і досвідченим командам. Все чітко відрепетирувано, відіграно на 100%. а бачили б ви, як вони танцюють. Вони надовго залишаться в серцях суддів та глядачів. Одноголосно — переможці. Вітаємо!!!

Ну що можу сказати, народ , ви круті!!! Всі дуже старалися і ми зробили все, щоб їхні старання не були марними. Надіюсь ви прокайфували на сцені і це головне!❤