Репортаж про третій півфінал Галицької ліги


11.11 в залі імені Гната Хоткевича відбувся 3 півфінал Галицької Ліги КВН. Чотири одинички знаменували собою чотири команди:

“Бомба” (Млинів – Львів)

“Автостоп” (Миколаїв)

“Дай 5” (Житомир)

“Чистогон” (Львів)

Усі ці команди є самостійними і достатніми одиницями зі своїм цікавими і різноманітним гумором; крапка між одиничками – це команда “Полюбуйтесь” (Полтава), яка грала як гість.

На жаль не змогли приїхати на гру команда \”Таблиця Розмноження\”(Одеса), а також \”7*Я\”(Чернігів), яка вважалась одним із фаворитів гри. Це був найрівніший півфінал і кожна команда мала шанси перемогти і попасти у фінал.

Також приємно, що на гру завітав мер міста Львова – Андрій Садовий.

Візитка

Розпочала гру команда з Житомира „Дай 5”. Хлопці дали не лише 5, але й пару веслих жартів, проте чогось „болтообразного” не запам”яталось, хоча досить рівненько. Попри те що поліщуки були першими і львівський зал їх ще ніколи не бачив, розігрівати публіку не було сенсу. Зал подарував їм багато цілком заслужених оплесків.

Як я малим збирався на весні піти у світ незнаними шляхами, сорочку мати не дала мені, прийшлось іти у мештах і піжамі.


Далі естафету перейняв „Автостоп”. Збільшення кількості людей на сцені з 2 до 4 не пішло на користь драйву. Були непогані мініатюри, осбливо хочеться виділити „300 спартанців”.

Продовжила гру команда з Млинова+Львова. “Бомбівці” здивували досить новим підходом до жартів. Тому максимальний бал цілком заслужений. Хлопці хотіли запустити Гольфстрім гумору у холодну темінь залу і, будемо чесні самі із собою, їм це вдалося на 100%

Фіналу не бачити нам, як Кутузову правого плеча.

Закінчували перший конкурс “Чистогон”. Непогані жарти, цікавий хід з „Досить говорити стандартні слова” на прив”язках. Запам”яталась мініатюра „Спортивні фанати”, де фанати вболівали за двох шахістів.

Оцінки за візитку:

\”Дай 5\” – 4,2
\”Автостоп\” – 3,8
\”Бомба\” – 4,6
\”Чистогон\” – 5

Розминка

Як це часто буває не самий смішний конкурс в КВНі. Проте свою чи не вирішальну роль у розстановці фінальних місць вів відіграв. Оцінки за розминку наступні:

\”Чистогон\” – 5,2
\”Автостоп\” – 4,2
\”Бомба\” – 4,4
\”Дай 5\” – 4,8

Сума балів після двох конкурсів:

\”Чистогон\” – 9,8
\”Бомба\” – 9,4
\”Дай 5\” – 9
\”Автостоп\” – 8

Літературнтй конкурс – \”Дванадцять смачних жартів\”

Розпочала “Бомба”, яка розповідала про розпорядок тижня справжнього українця. Якщо до середи жартів хороших майже не спостерігалось, то потім розкочегарилися так, що порвали зал.

“Автостоп” розказав 12 окремих жартів. Місцями досить влучних.

Мережа магазинів \”Коаліція\” – ми не знаємо, коли відкриємось.

“Дай 5” розповідали про футбол.

“Чистогон” зачитував розклад дня.

Оцінки за \”літературку\”:

\”Бомба\” – 4
\”Автостоп\” – 3,2
\”Дай 5\” – 3,6
\”Чистогон\” – 3,8

Ситуація перд останнім конкурсом:

\”Чистогон\” – 13,6
\”Бомба\” – 13,4
\”Дай 5\” – 12,6
\”Автостоп\” – 11,2

Музичне домашнє завдання – \”А ми до вас\”

Домашку відкрила найвідкритіша в плані одягу команда “Полюбуйтесь”. Був хороший жарт про мінімалізм Новосада. Він на них образився і спробував пожартувати. Висновок: Новосад міг би грати в їхній команді.

Розпочали ж жартувати “Дай 5”. Гарні патріотичні пісні пройняли львіську публіку і навіть судді ледве не плакали. Варто відмітити хороші вокальні здібності команди і гарно поставлене шоу.

Продовжила нас занурювати в безодню гумору команда “Автостоп”. Важко назвати їхній виступ музичним, але з мініатюрою про яблучко потрапили в яблучко, завдяки маленькій дівчинці, яка прийшла на гру голодною. Висновок: нема чого робити квитки такими дорогими.

Продовжили “Чистогон” з Макдональдсом, УПА і Януковичем. Львівська публіка валялась під стільцями. Дуже актуальна тема \”ресторану\” \”Криївка\” зробила своє діло.

А далі була музична домашка “Бомби”. Якби ще слова не забували, то було б все взагалі прекрасно. Насичений дійсно смішними піснями виступ і яскрава мініатюра про \”стрєлку\” лікарів із великою масовкою у білих халатах.

Оцінки за музичне домашнє завдання:

\”Дай 5\” – 6
\”Автостоп\” – 5
\”Чистогон\” – 6
\”Бомба\” – 6

Остаточний підсумок гри:

1. \”Чистогон\” (Львів) – 19,6
2. \”Бомба\” (Млинів – Львів) – 19,4
3. \”Дай 5\” (Житомир) – 18,6
4. \”Автостоп\” (Миколаїв) – 16,2

Отож, до фіналу вийшли “Чистогон” і вольовим рішенням Віталія Новосада “Бомба”. З чим їх і вітаю.

Вєлік спеціально для Галицької Ліги.
Рівне – Вокзал – дивна львівська маршрутка – квартира Паравоза – ПК імені Гната Хоткевича – не буду палити контору, що було далі – квартира Паравоза.

Допомагав писати Гурман.

Фото: Мар\’яна Горлач.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі