Репортаж про другу 1/8 фіналу Галицької ліги КВН сезону 2009 року

Прівєт, Москва. Сенк ю фор зе грейт шоу! Енд нау реалтс:

1. “Набла” (Львів) – 13.
2. “П’ятниця, 13” (Рівне) і “Тяп-Ляп” (Ужгород) – по 11,2.
3. “Stop-КадR” (Львів) – 11.
4. “Монті Пайтон” (Львів) – 10,6.
5. “НОКДАУн” (Львів) – 9,8.
6. “BASTA” (Львів) і “Проект-05” (Хмельницький) – по 9,6.
7. “Скотті і не снилось” (Київ) – 9,2.

В інших лігах репортажі пишуть журналісти або редактори. Ми – не такі, у нас ця почесна місія доручена лічильній комісії. Отож, поїхали.

”Скотті і не снилось” (Київ) – 9,2 (розминка 4,6 + фрастайл 4,6).

На фестивалі хлопці в картатих спідницях і дівчина у таких самих штанях рятували Шотландію. Цього разу компанія взялася доводити перевагу шотландських вищих навчальних закладів над англійськими. На жаль, оригінальна ідея не була наповнена належного рівня жартами. Фріслайл виглядав посередньо, не допоміг навіть саморобний картонний кавомат.

Хлопчик, на якого напала гикавка, виграв чемпіонат світу з тектоніка.

“BASTA” (Львів) – 9,6 (4,2 + 5,4).

До гумору команді, як Віталію Новосаду до тумби – зовсім близько. Але чогось ще не вистачає. Пробували веселити космосом – апатичним і безглуздим. Найкраще зайшла стара фішка команда – японські хоку на український лад.

Стоїть у кругу товариство,
та ніхто не говорить.
Зустріч однокласників.

“Проект-05” (Хмельницький) – 9,6 (4,4 + 5,2).

Черговий варіант складу хмельницької команди. Цього разу приїхало багато дівчат і один хлопець. Насмішили мініатюрою про розшук злочинця, який зламав сторінку “в контакті”. Решта весело, але бувало і краще.

– Не підкажете, де є площа Радянської Армії?
– Nein!

“НОКДАУн” (Львів) – 9,8.

Команда, яка починала грати в КВН раніше, ніж Віталія Новосада. Показали такий собі “олдскульний” варіант фрістайлу – з танцями у костюмах гітлерівців, чесними новинами і сюжетним номером “Гостя з майбутнього”. Місцями проскакували жарти з телевізійного КВНу.

Дебіл Петро відкрив Шенгенську візу і поїхав на заробітки до Києва.

“Монті Пайтон” (Львів) – 10,6 (4,6 + 6).

Спільний проект львівських команд “Новий проект” і “Хай Так”. До знаменитого “Монті Пайтона” ще не дотягують, але з завданням відкривати гру справилися достойно. Абсурдні мініатюри і оригінальна сценографія – крім учасників команди на сцені були стіл, вішак, газета і навіть маска зварювальника. Хочеться вірити, що команда проіснує довше своїх попередниць і змінить назву.

Нова горілка “Євро-2012”. Тепер Львів точно прийматиме “Євро-2012”.

“Stop-КадR” (Львів) – 11 (4,4 + 6,6).

Доки “Шахтар” продовжував фотографуватися з Кубком УЄФА, глядачів веселила єдина дівоча команда Галицької ліги – Настя і п\’ять невідомих чувіх. Враховуючи, що дівчата готувалися самі, виступ вийшов дуже вдалим. Усі номери заходили досить добре, а остання мініатюра викликала овації.

В чистилищі.
– Ти, гривня, йдеш до раю. А ти, двісті гривень, до пекла.
– Але чому я до пекла?
– А ти коли востаннє в церкві була?

“П\’ятниця, 13” (Рівне) – 11,2 (5,6 + 5,6).

Фрістайл рівненчан був доволі сильним. Особливо порвала постановка відомої всім гри “СуперМаріо”, коли невисокий хлопчина вибивав грибок, заходив на ширму і звідти виходив вже великим. Малюк добив публіку на розминці, коли на запитання: “А які способи знущання знаєте ви?” відповів: “Баскетбол”. Саме відрив на розминці і дозволив команді посісти несподівано високе місце.

Інтелігентні хулігани написали на паркані курсову.

“Тяп-Ляп” (Ужгород) – 11,2 (4,4 + 6,8).

В закарпатців ситуація зовсім протилежна. Після зовсім ніякої розминки примудрилися порвати в м\’ясо на фрістайлі. Це й не дивно, адже судячи з одягу, за команду вболіває сам Віталій Новосад. І хоча на фінальній пісні несподівано обірвалася музика, хлопці доспівали її до кінця, чим тільки збільшили овації.

“Міс Політех-2009” Леська перемогла завдяки конкурсу “Мій коник”, де вона залпом випила чекушку.

“Набла” (Львів) – 13 (6 + 7).

Прогнозована перемога з прогнозованим максимумом балів. Багато “внутрякових” мініатюр і кілька хороших номерів, які, мабуть, побачимо і у Вищій українській лізі восени. Зал плескав стоячи.

Мій друг Тарас виміряв тещу дозиметром. Навіть не пікнула.

Команди з трьох призових місць проходять в 1/4 фіналу. Решта можуть туди потрапити завдяки смс-голосуванню.

З вами був Мортал, приходьте на КВН.
Фото з weekend.com.ua

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі